En son Windows 7 videoları burada!

CHIP Online
31-10-2008, 10:47   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

CHIP Online PDC 2008'den çok özel haberlere devam ediyor. Windows 7'nin en son 5 videosu burada!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/En-s ... ri-burada_9385.html

Resimlerle: Windows 7 Milestone 3 Pre-Beta ekran görüntüleri

Türkiye'deki bilgisayar dergilerinden sadece CHIP'in davet edildiği PDC 2008'den izlenimlerimizi sizinle paylaşmaya devam ediyoruz.

Türkiye'nin en iyi bilgisayar dergisi CHIP ve en iyi teknoloji sitesi CHIP Online'ı temsilen konferansa davetli olarak katılan ve tüm gelişmeleri adım adım izleyen CHIP Türkiye Test Merkezi sorumlusu Şahin Ekşioğlu Microsoft Türkiye'den Windows işletim sistemlerinden sorumlu Alper Mestçi'yi Los Angeles'ta yakaladı ve Windows 7'yi anlatan detaylı bir video çalışması gerçekleştirdi.

Windows 7'nin nasıl çalıştığını, yeni uygulamaları ve detayları bulabileceğiniz Videoları izlemek için bir sonraki sayfadaki linkleri kullanabilirsiniz.

Tüm konu: En son Windows 7 videoları burada!

Resimlerle: Windows 7 Milestone 3 Pre-Beta ekran görüntüleri


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows 7 ile sizce başka ne tür yenilikler gelmeli?

uGuR.uK
31-10-2008, 17:30   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007

windows vista her ne kadar detaylı bi kullanım sunsada kişiselleştirmesi önceki windows'larda oldugu gibi yine yetmemişti. bence microsoft performans iyileştirmelerinden sonra buna bakmalı. yani görsel temalar olsun, windows arabirimi olsun veya güvenlik/kullanım vs. ayarları olsun cok daha esnek yapıda olmalı ki gerek duyulmayan en ufak özellikler bile kapatılabilip gerekli performans ihtiyacı ordan saglanılabilmeli. ayrıca önceden de dedigim gibi bikac farklı tema seçenegide olmalı, sadece renk degistirmekle olmuyor maalesef. herşey görsellik degil tabi, onun dışında ben en cok kullanım farklılıgı ve kolaylıgı istiyordum ki bunu ribbon arayüzü bunu saglicak gibi. geriside performansa ve eski uygulamalara yönelik olsun yeter, benim sistemim iyi gerci ama 2gb ram'le bile ultimate'in hafiften aksadıgını gördüm; normal kullanımda olmasa bile crysis gibi oyunlarda yada photoshop gibi agır uygulamalarda ram sınıra dayanıyordu yani...

Hiper£l£v£nKids
31-10-2008, 18:20   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,310 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2008

İnşallah iyi  bir windows olur windows 7