En Uygun Fiyatlarla İndirimli Kargo Anlaşması

Maya Seryan
27-01-2017, 17:46   |  #1  
Maya Seryan avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2017

Kobitsa Hakkında
Firmaların girdi maliyetlerini düşürmek adına Türkiye de hizmet verdiği ve ortak satın alma yaptığı bir çok sektörde rekabetçi, optimum fiyatlar sunarak ulusal ve uluslararası şirketlere hizmet veren güçlü bir iş ortağı konumunda olup ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır.
Bugün, Türkiyenin önde gelen Holdingleri ile yaptığı iş birlikleri sayesinde,Derneklere, Sanayi Başkanlıklarına,Hastahane Guruplarına,Bankalara,Holding ve Kobilere satın alma tedarik hizmeti vermekte,bünyesinde 16000 firmanın gücünü barındırmaktadır.

Kobitsa İndirimli Kargo Anlaşması Nedir?
İndrimli Kargo Anlaşması ile Kobitsa olarak müşterilerimize yurtiçi kargo ve yurtdışı kargo gönderimlerinde avantaj sağlamaktayız.Üyemiz ücretsiz olarak yapacağı kargo anlaşması ile hem maliyet hemde online kargo takibi ile zaman kazanacaktır. Müşterilerimize Dünyanın en önde gelen Kargo kuruluşları ve sektörede tecrübesiyle hizmet sunan firmalar yer almaktadır.

İndirimli Kargodan Nasıl Yararlanacağım?
Firmalara özel olarak uyguladığımız indirimli kargo sayfasından bilgi alabilir, fiyatlarımızdan yararlanmak için kargo başvuru nuzu buradaki linkten yaparak teklifinizi isteyebilirsiniz.

Fiyatlar belirttiğiniz mail adresine paylaşılacaktır.Firma Anlaşmaları ile ilgili buradan ulaşabilirsiniz.