Endüstriyel Makina Satış Sitesi Makinaciniz.com

makinaciniz
03-11-2018, 19:49   |  #1  
makinaciniz avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2018

2018 tarihinde çalışmalarına başlayan Makinacınız, yenilikçi ürün ve hizmet anlayışı çerçevesinde içerisinde barındırdığı ürünleri kullanıcıya en etkin ve sağlıklı bir şekilde kullanıcılarına sunmayı amaçlar. Web sitesi içinde verilen ilanlar tek tek gözden geçirilerek olumlu bulunduğu doğrultuda ziyaretçi görüntülemesinde online hale gelir. Ziyaretçi, satıcı ve müşterilerine daha iyi hizmet sunmayı amaçlar. Verilen bu ilanlarda, verilecek ilanın dış görünüşünden kareler, verilecek ilanın özellikleri, varsa arıza ve açıkları belirtilir. Kolay bir şekilde görüntülenmeye sunulan bu ilanların alıcıları için gerekli iletişim bilgileride belirtilmelidir. Aksi takdirde verilen ilan görüntülenmeye sunulmaz, kullanıcıyla paylaşılmaz. Gıda makineleri, hijyen makineleri, paketleme makineleri, et makineleri ve bir çok ayrı kategoriden ilan bulundurur. Sağlam teknolojik altyapısı, güçlü sunucular ve profesyonel çalışanları ile kullanıcı memnuniyeti için 7/24 çalışan projemiz, müşterilerine en üst kalitede alışveriş imkanı sağlar. Ürün kategorilerinde açıklamaya uygun olarak yerleştirilen ürünler, sıkça satılan ürünler, satıcı için değerlendirme katsayısı, müşteri memnuniyeti ortalaması, satıcı değerlendirmesi ve puanlama sistemi olarak güvence adı altında geliştirmeler mevcuttur. Barındırdığı ürünleri göz zevkine uygun tasarımda listeler. Fiyat aralığı belirleme gibi filtreleme sisteminde çalışır. Müşteri güvencesi için yardım destek sistemi, sıkça sorulan sorular bölümü, ayrıca kalite kontrol sistemi gibi bir çok alanda çalışmalarını sürdürerek, müşteri ile birebir, kaliteli hizmet sunar.

Makinacınız kalitesi, standartların üstü. Müşteri memnuniyeti, sağlıklı makine.


Gün geçtikçe gelişen ve büyüyen Makinacınız, sürekli aktif ve kalite takibinde çalışanları, her gün daha da büyüyen müşteri kitlesi. Türkiye’de ilk olarak geliştirilen bu proje, 2018 yılı tarihinde kullanıcılara sunulmuştur. Daha güvenli bir alışverişin tercihi, kaliteli ürünler, doğru yorumlamalar ve satıcılar.  Kariyer amaçlayan ayrı bir kategorisi bulunan makinacınız, ‘Eleman Arayan’ bölümüyle, satış yapacak firmalar için ‘Firma’ kategorisi ile daha güvende bir alışveriş temin eder. Satış yapan firma ile alışveriş yapacak müşteri arasında bulunan chat sistemi sayesinde alışveriş kolaylığı sağlar. Yeni firmalara ve yeni müşterilere ayrı üyelik sistemi sağlar. Üyelik sisteminin ardından ücretsiz ilan verebilirsiniz. Acil olan ilanları, fiyatı düşen ilanları, gözde ilanları, tarihe göre sıralar. Yeni nesil ve yeni teknoloji makineleri içerisinde bulundurur. Kullanıcıya kaliteli bir hizmetle kolaylık sağlar. Göz zevkine uygun bir arayüzle ziyaretçisiyle buluşur. Gittikçe yükselen bu proje, kullanıcılara özel imkanlar tanıyarak ilanlarının daha önde gözükmesine olanak sağlar. Doping sistemi barındırır. Bu sayede göz önüne alınan satıcının ilanı hızlı bir şekilde müşteri ile buluşup satılır. Hem firmaya, hemde müşteriye kolaylık sağlar. Ayrıca kendi mağazanızı açmaya ve açtığınız bu mağazada ürünlerinizi kolayca sıralamanıza olanak sağlar. Diğer ilan sahipleri ile sınırsız mesajlaşabilir, ilanınızı daha rahat duyurabilirsiniz. Makine ilanları için ilk sıralara yerleşen projemiz, gün geçtikçe daha çok firma ve müşteriyle buluşmayı amaçlamakta.


Kıyma makinesi, sucuk dolum makinesi, sucuk fırını, sucuk pompası, sucuk yoğurma makineleri, kemik testeresi, kesiciler gibi bir çok ilanı içerisinde barındırır. Kategorilere ayrılan site, ambalaj sanayi, endüstri, gıda, ısıtma ve soğutma, makina, tarım ve hayvancılık, kurum kuruluş ve dernekleri firma ekibi kategorisinde içinde barındırır. Et makineleri, iş makineleri, elektrik & enerji makineleri, sanayi makineleri kategorilerinde ilanlarını barındırır. Yüksek güvenlikli sunucular ile gelişmektedir. Ücretsiz olarak ilan veren firmalar, aktif müşterilere en hızlı şekilde buluşur. Aynı zamanda haberler bölümünde yer alan haberler ile teknoloji haberlerini takip edebilirsiniz. Her gün güncellenerek gelişen Makinacınız, üyelik sistemi ile kullanıcılarına kolaylık sağlar. Sağlık standartlarına uygun bir şekilde paylaşılan ilanlar, müşterilere kaliteli bir şekilde ulaşır. Firma ile müşteri arasında olacak ödeme yöntemleri, kargo ayrıcalığı ve bir çok özelliği ile gözde kalır. Firmalar için güven sağlayan Makinacınız, müşteri üyelikleri için puanlama sistemi ve derecelendirme sistemini barındırır. Aradığınız ürünü site içerisinde aratıp rahatlıkla bulabilirsiniz. Sıfır ve 2. el satışa sunulan ilanlar, güvenli satıcı firmalar, güvenli müşteriler ve kaliteli satış güvencesiyle alışverişi gerçekleştirmeye yardımcı olur. Gelişmiş arayüzü ile müşteri aradığı ürünü rahatlıkla bulmasına imkan sağlar. Ürün fotoğrafları, ürün özellikleri, ürün arızaları ve ürün geçmişi hakkında müşteriyi bilgilendirir. İstenilen özellikleri eksik dolduran firmaların ürünleri paylaşılmaz. Tüm istenilen boşlukları dolduran firmalar kolaylıkla ürününü müşteri ile paylaşabilir. Web Sitemiz: https://makinaciniz.com

Son Düzenleme: makinaciniz ~ 06 Kasım 2018 18:12 Neden: