Ensözlük MSN Sözlük

Revahak
24-05-2006, 16:35   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2005

Tükiye'de büyük bir sözlük olan ve İngilizce - Türkçe ya da Türkçe - İngilizce çevrimlerinizi yapabileceğiniz ensozluk'u kullanmak için


www.beyaz.us


M S N   S Ö Z L Ü K

MSN Sözlük nedir?
İngilizce-Türkçe ve Türkçe-İngilizce sözlük hizmeti veren ücretsiz bir programdır. MSN Messenger kullanıcıları, bu hizmetten yararlanabilir.

MSN Sözlük nasıl kullanılır?
MSN Sözlük'ü kullanabilmeniz için "ensozluk@hotmail.com" veya "ensozluk@beyaz.us" adresini, MSN arkadaş listenize eklemeniz gerekir. Bu işlemi yaptıktan yaklaşık 1 dakika sonra size asıl hizmet verecek olan Ensözlük adresinden "beni arkadaş listene ekle" diye bir mesaj gelecektir. Bu adresi, arkadaş listenize ekleyip MSN Sözlük'ü kullanmaya başlayabilirsiniz.

Size gönderilecek olan adres, "ensozluk1236@beyaz.us" gibi bir adres olacaktır ama numarası farklı olabilir.

Size hizmet verecek olan asıl Ensözlük adresini, arkadaş listenize ekledikten sonra offline/çevrimdışı gözüken diğer Ensözlük adresini, arkadaş listenizden siliniz. Sadece online/çevrimiçi olan Ensözlük adresini, listenizde bırakınız.

Kelimeleri nasıl soracağım?
Türkçe veya İngilizce karşılığını öğrenmek istediğiniz kelimeyi, bir arkadaşınıza mesaj gönderiyormuş gibi Ensözlük'e yazınız. Eğer kelime Türkçe ise İngilizce karşılığı, eğer kelime İngilizce ise Türkçe karşılığı, size cevap olarak gönderilecektir.

Mirekus
24-05-2006, 20:12   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
91 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2006

kardeş çok sağolasın güzel ve kullanışlı hep msn de olduğumuz düşünülürse! eyvallah