EosMobi Temizleyiciliği Temizleyenler ve Tek Tuşla

ethan leung
24-03-2017, 11:32   |  #1  
ethan leung avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2017

EosMobi Cleaner, en iyi Android optimizer, önemsiz ve önbellek temizleyici RAM temizleyici, hız yükseltici, uygulama yöneticisi, CPU soğutucusudur. EosMobi Cleaner-RAM / önbellek temizleyici, telefonun hızını% 60'a kadar artırabilir. Bu uygulama ile depolama alanını ve artık dosyaları boşaltabilir, RAM'i artırabilir, pil ömründen tasarruf edebilir ve Android cihazınızdaki AppLock ile özel verilerinizi güvence altına alabilirsiniz.

EosMobi Cleaner, Android cihazınız için ne yapabilir?

Bu uygulama bellek temizleyicisine sahiptir, daha fazla depolama alanını serbest bırakır, pil ömrünü uzatır ve önceden kurulu uygulamaları ve yüklü uygulamaları kolayca yönetir. Belleği ve önbellek temizlemeye, otomatik başlatma uygulamalarını durdurmaya, uygulamaları ve oyunları artırmaya, uygulamaları koruma ve kilitlemeye yardımcı olan hızlı ve güçlü temizleyici.


Eos Cleaner Özellikler:

-Güçlü Hızlı Güçlendirici: telefonunuzu tek bir tıklama ile artırın ve telefonunuzu yüzde 60'a kadar artırın. Yavaş Android cihazlarınızı hızlandırmak için RAM kullanımını optimize edin ve bellek bırakın. Bu işlevin kullanılması, CPU aşırı ısındığında telefonunuzu soğutacaktır.

-Trash Cleaner (System Cache): Önemsiz dosyaları temizleyerek depolama alanınızı boşaltın ve daha iyi performans için telefonunuzu optimize etmek için sistem ön belleğini kullanın. Tek bir tıklama ile kaldırdıktan sonra kalan dosyaları temizleyin.

-App Yöneticisi: İstenmeyen uygulamaları kaldırın. Depolama alanınızı temiz ve düzenli tutmak için uygulamalarınızı uzmanlaştıracaktır.

-AppLock: Applock, Facebook, Kişiler, SMS ve Gmail, Galeri'yi veya seçtiğiniz diğer uygulamaları kilitleyebilir. AppLock ile, yalnızca korumakta olduğunuz fotoğrafları görebilirsiniz. Gizliliğinizi korumak her zamankinden daha kolay.


Uygulama Ekran Görüntüleri:

Uygulama Bağlantısı:

https://play.google.com/store/ap ... tmsource%3Dforumseo