Epoksi Zemin Kaplama

Epoksi Zemin Kapla
20-03-2019, 01:00   |  #1  
Epoksi Zemin Kapla avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2019

www.dekorokur.com

Selam konu dışı başlığında gerçekten konu dışı olan bir uygulamadan ve hayatımıza kattığı kolaylıklardan bahs etmek istiyorum.

Öncelikle Adım Fatih İstanbul'da adlı bir firmada zemin kaplama işi yapmaktayım. Zemin KaplamaKonusu o kadar kapsamlı bir konuki er yada geç herkesin hayatının belli dönemlerinde rahat konforlu yalıtımlı zeminlere sahip olmak gibi sorunlar yaşadığı olmuştur. Ev, ofis, otopark, fabrika gibi yaşam alanlarımızın en çok yükü çekip en çok pislenen yerleridir zeminlerimiz  fayans olsa derz araları pislenir, beton olsa toz yapar, parke olsa suyu ceker şişer atar, daha bir sürü sıkıntı, şimdi size tüm bu dertlerden en hızlı , en basit, kurtulma yolunu acikliyorum Epoksi, Epoksi Sistemler sadece zemin kaplama da değil bir çok sektörde tercih edilen hayatımızı bir çok alanda kolaylaştıran sistemlerdir.  Peki Nedir BuEpoksi ve nerelerde kullanılır.

Epoksi reçine ve sertleştiriciden oluşan kimyasal reaksiyona girerek kuruyan ve film tabakası olusturan boyadan kaplamaya inşaattan denizcilik ve havacılık sektorune bir çok olanda koruyucu ve kaplayaci amaçlı kullanılan çok yüksek bir yapışma gücüne sahip seyreltik asitlere dayanıklı kimyasal bir malzemedir. Epoksi Reçineler Zemin Kaplamadan  su yalıtımına, takı ve mobilya imalatından , tekne yapımına kadar bir çok alanda tercih edilmektedir. Epoksi reçineleri bu kadar gözde yapan bazı özelliklerini şöyle sıralayabiliriz.

Zemin kaplama sektöründe epoksi sıklikla tercih edilen bir uygulamadır Epoksi Zemin Kaplamauygulanan zeminler Epoksinin yalıtım özelliğinden dolayı su geçirmez hale gelirler özellikle beton kaplı teraslarda en uygun en hızlı ve garantili su yalıtım uygulaması epoksi zemin kaplama olacaktır epoksi kaplanan teraslar fayans ve diğer zemin kaplama malzemeleri gibi derz arası ve bosluklar oluşturmaz epoksinin tek parça uygulanabilmesi özelliğinden dolayı ve bu boşluklardan su çekmesine izin vermez ayrıca epoksi kaplanan teraslar olumsuz hava şartlarından korunmuş olurlar

Epoksi Zemin Kaplamalar Temizlik kimyasallarının karşı yüksek direnç gösterir kir leke tutmaz kolay temizlenir 

Epoksi zemin kaplamalar sınırsız renk seçeneğine sahiptir ayrıca 3d Epoksi Zemin Kaplama Uygulaması ile zeminlere istediğiniz görüntüyü kaplayarak çok şık ve dekoratif zeminler elde edersiniz 

Epoksi Zemin. Kaplamalar Uzun ömürlüdür kolay kolay yıpranmazlar ve tamiratları çok basittir.

Epoksi kaplamalar yekparedir gozeneksiz yapıları dolayısı ile mikroorganizmaların yaşayacagi küçük gözenekler oluşturmaz antibakteriyeldir.

Epoksi Zemin Kaplamalar Işığı yansıtan yapıları nedeniyle daha aydınlik ortamlar sunar daha ferah yaşam alanlarına sahip olursunuz.

Son Düzenleme: Epoksi Zemin Kapla ~ 30 Mart 2019 03:03 Neden: