Epson'dan hızlı, kompakt bir belge tarayıcısı

CHIP Online
22-02-2014, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Epson'un küçük boyutlu, rahatlıkla taşınabilen tarayıcısı, hızıyla beğeninizi kazanacak!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/eps ... rayicisi_45570.html

A4 belge tarayıcısı olarak üretilen Epson DS-510; kompakt olması nedeniyle az yer kaplar ve dakikada 26 sayfa / 52 görüntüye ulaşan tarama hızı ile 200 hatta 300 dpi'de renkli veya mono tarama yapma özelliğine sahiptir. Bu özellikleriyle JPEG sıkıştırma yetisi birleştiğinde, DS-510 kullanıcıları, büyük hacimli tarama işlerini kolaylıkla daha hızlı sonuçlandırabilir. İsteğe bağlı olan Ağ Arabirimi Ünitesi¹ ile WorkForce DS-510, ofis ve departman ağları arasında paylaşım için idealdir. Epson DS-510'nun bu gelişmiş teknolojik özellikleri sayesinde günde binlerce tarama yapabilirsiniz.


Epson Document Capture Pro'nun avantajını yakalayın!


Epson Document Capture Pro, DS-510'u belge yönetim sisteminize kolaylıkla dahil etmenizi sağlayarak iş akışınızı hızlandırır ve taranan bilgileri yakalayıp dönüştürmenize ve belge havuzunuza dağıtmanıza yardımcı olur. Buna ek olarak barkod tanıma ve Bölgesel OCR özellikleri, dosya adlandırma ve klasör oluşturma gibi yüklü belge süreçlerinizi otomatikleştirmenize yardımcı olur. TWAIN, ISIS ve WIA sürücü desteği sayesinde WorkForce DS-510'u entegre etmek oldukça kolaydır.


Yüksek verimlilik


Epson Scan yazılımı, çoklu belge boyutu algılama, metin geliştirme ve otomatik çarpıklık giderme dahil sunduğu birçok gelişmiş belge görüntüleme özellikleri ile etkinliği ve verimliliği arttırır.


Ağda paylaşım


Ağ Arabirimi Ünitesi ile birden fazla kullanıcı arasında paylaşabilirsiniz. Document Capture Pro yazılımı ve Ağ Arabirimi Ünitesi ile birlikte 'Microsoft SharePointTM'e tara' gibi 'hedefe tara' iş komutlarını ihtiyaca göre düzenlemenize imkan verir.

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 499 Euro+KDV

Tüm Konu: Epson'dan hızlı, kompakt bir belge tarayıcısı

Kaynak: www.chip.com.tr