eRevollution Yeni Ülkeler Arası Strateji Oyunu..!

deliçeri
15-05-2016, 19:06   |  #1  
deliçeri avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
19 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2016

Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere eRevollution adlı strateji oyununu anlatacağım. Gerçek hayatın sanal hayata aktarılmış halidir. Yaşamımızda karşılaştığımız bir çok çeşitliliği bu oyunda da bulmak mümkündür. Hayatı devam ettirmek için yemek ve çalışmak, Alış-Veriş, Ticaret, Siyaset, Savaş, İç ve Dış Politika, Hükümet ve Devlet sistemi, Gazete açıp makale yazmak veya okumak, Yeni insanlar tanımak, Askeri düzen ve daha aklımıza gelmeyen birçok olay bu oyunda mevcuttur. Oyunun el ilgi çekici yanı da, tamamen gerçekçi ülkeler arası diplomasi, toprak kazanımı veya kaybedilmesidir.

Üye olduktan sonra bir ülkenin vatandaşı oluyorsunuz ve ondan sonra hayatınızı o ülke için harcıyorsunuz. Üretim yapabilir, ticaret yaparak ürettiğinizi satabilirsiniz ya da isterseniz orduya katılıp ön saflarda ülkeniz için savaşabilirsiniz. Politikacı olup bu işleri masa başında çözmek yine size sunulan seçeneklerden bir tanesi.

Ülkemiz işgal altından yeni kurtuldu ve arkadaş sayımızın artması sonucun da büyük bir hızda yeniden gücünü arttırmakta…

Aşağıda  oyuna kayıt linki mevcut buradan üye olabilirsiniz  ve kayıt olduğunuz takdir de bana mesaj gelir  sizlerle irtibata geçip oyun hakkın da daha çok bilgi verebilirim ve oyun içinde ki ihtiyaçlarınızı karşılayabilirim.

https://www.erevollution.com/tr/register/7865

SEN YOKSAN BİR KİŞİ EKSİĞİZ..!

Son Düzenleme: deliçeri ~ 18 Mayıs 2016 21:42 Neden:
deliçeri
17-05-2016, 22:48   |  #2  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
19 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2016

Arkadaşlar ülkemiz bu çetin savaşta gittikçe güçleniyor sizlerin oyuna dahil olmanız sayesin de de bir kişi bin kişi oluyor ve birbirimizden güç alıyoruz, gelin birlikte ülkemizi savunalım dünyaya Türk'ün gücünü gösterelim..!

Son Düzenleme: deliçeri ~ 17 Mayıs 2016 22:49
deliçeri
18-05-2016, 14:22   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
19 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2016

Arkadaşlarımız akın akın  gelmeye devam ediyor..! Sizde gelin oyunun başın da daha ülke de söz sahibi olun yeni dostluklar edinin ve yurt dışından insanlarla da tanışma fırsatı elde ediniz...