ermenistan azerbaycan savaşı

samet61
23-12-2015, 15:29   |  #1  
samet61 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 25
243 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2015

türkiye'nin önce ermenistan, ardından cerablus ve duruma göre tüm suriye, sonra güney kıbrıs rum kesimi, onun ardından da musul ve kerkük'ü işgal edip topraklarına katmasıyla sonuçlanacak savaştır. iran'ın bir bölümü ve yunanistan (adalarla birlikte) bir ihtimal türk toprağı olabilir.
( eğer yetişirse yılbaşı gecesi, ermenistan'ı hali yoluna koyup azerbaycan'a, güney kıbrıs'ı da kuzey kıbrıs'a hediye ederiz, güzel birer jest olur. )

yine türkiye'nin akdeniz, karadeniz ve hazar denizindeki tüm rus silahlı unsurlarını ilk 48 saat içinde yok edeceği su götürmez bir gerçektir.

çin cephesine bir müdahalede bulunur muyuz onu tam analiz edemedim. ama uygur özerk bölgesi yüksek ihtimalle türkiye'ye bağlanır ve belki çin, tarafsız kalmak koşuluyla türkiye tarafından işgal edilmez.

ya da bunların hepsinden bağımsız olarak; uyanıp, ermenistan sınırına ve suriye'ye asker - silah yığan rusya'nın türk hava sahasının %85'ini vurabilecek düzeyde hazırlık yaptığı gerçeğini ve nükleer başlıklarla birlikte dünya'nın en büyük 2.silahlı gücü olduğunu hatırlayabilirim.

mehmetcavas
23-12-2015, 17:02   |  #2  
mehmetcavas avatarı
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 7
45 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2015

Bizim RCB İş çıktı artık seçim kampanyaları için meydanlara çıkar ve O ÇİRKİN GÜR SESİ İLE

"ÖYLEEE DEYYYİİİİİLLL  BÖYLEEEEE DEYİLLLLLL"Diye  Nağra Atar

Uyuyan türk milleti de HEYYOOOO Ne güzel konuşuyooo Yaneeeeee! diye alkış tutar 

Bu TUHAF MİLLET Hiç soru sormadan ADAMI DA İKTİDAR eder  İBLİS Bile olsa fark etmiyor...

Son Düzenleme: mehmetcavas ~ 23 Aralık 2015 23:30