ESET NOD32 Antivirus 7'nin beta sürümü geldi

CHIP Online
19-07-2013, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

ESET'in yeni antivirüs yazılımı NOD32 Antivirus 7'nin beta sürümleri hazır! İşte yenilikler...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ese ... mu-geldi_41580.html

 ESET, amiral gemisi konusundaki ürünlerin en yeni versiyonu olan ESET NOD32 Antivirus 7 ve ESET Smart Security 7'nin Beta sürümlerini kullanıma sundu. Beta versiyonları, test edilmek üzere internetten indirilebilir durumda.


Yeni ürünler ESET'in önemli özelliklerden biri olarak bilinen 'sistemde az yer kaplama' niteliğini korurken, temel ürün teknolojisindeki gelişmelerle kullanıcılara yeni ve henüz keşfedilmemiş kötü amaçlara karşı daha da iyi koruma sunuyor. V7 Beta sürümündeki ESET Advanced Memory Scanner, algılanmayı önleyecek şekilde tasarlanmış ve yoğun şifrelenmiş tehditleri durduruyor. Geliştirilmiş temizleme özelliği, kullanıcıların daha önce sadece özel temizleme araçları ile temizlenebilen karmaşık rootkitleri silebilmelerine yardımcı oluyor.


Kafa karıştıran tekniklere karşı yeni teknoloji
ESET Baş Teknoloji Sorumlusu Palo Luka, "Siber suçlular gelişmiş algoritmalarımız tarafından algılanmamak için kötü amaçlı yazılımlarda çeşitli kafa karıştırıcı teknikler kullanır. Amiral gemisi ürünlerimiz olan ESET NOD32 Antivirus ve ESET Smart Security'nin Beta sürümleriyle sunduğumuz yeni teknoloji, siber suçluların işini çok daha zorlaştıracak" açıklamasını yaptı.


ESET NOD32 Antivirus ve ESET Smart Security ürünlerinin 7'nci sürümünde şu özellikler öne çıkıyor.


V7 Beta ürünlerini indirmek için lütfen www.eset.com/beta/v7 adresini ziyaret edin.

Tüm Konu: ESET NOD32 Antivirus 7'nin beta sürümü geldi

Kaynak: www.chip.com.tr