ESET Smart Security'e önemli ödül!

CHIP Online
26-04-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

14 antivirüsün katıldığı testte her kategoriden "iyi" almayı başaran tek paket o oldu!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ese ... mli-odul_39970.html

Alman test organizasyonu Stiftung Warentest, bağımsız yapısıyla tüketiciyi en doğru ve güvenilir şekilde bilgilendiren kurumlardan biri olarak değerlendiriliyor. 14 antivirüs yazılımı mercek altına alan söz konusu test, Stiftung Warentest'in web sitesinde yayınlandı ve çeşitli dergilerin Nisan 2013 baskılarında yer buldu.


Test sonrasında Stiftung Warentest, ESET ile ilgili şu açıklamaya yer verdi: "ESET, kötü amaçlı yazılımlara karşı iyi bir koruma sunarken, en iyi firewalllardan biri olarak öne çıkıyor ve neredeyse bilgisayarınıza hiç bir yükü olmuyor. Sonuç olarak ESET Smart Security, diğer en iyi 14 denenmiş internet güvenlik yazılımı arasında koruma, firewall, kullanılabilirlik ve sistem yükü gibi farklı test kategorilerinin hepsinden "iyi" not alan tek güvenlik paketi oldu."


Test sonuçlarını değerlendiren ESET Global Satış ve Pazarlama Müdürü Ignacio Sbampato ise şu açıklamayı yaptı: "Zararlı yazılım yakalama ve koruma bugünlerde artık yeterli değil. Günümüzde, antivirüs, antispam, firewall, ebeveyn kontrolü ve Versiyon 6'da bulunan Anti-Theft özelliği gibi doğru koruma katmanlarının kombinasyonu, gerekli seviyede güvenlik sağlıyor. Stiftung Warentest'in bu yöndeki felsefemize katılmasından dolayı mutluyuz."


ESET, 2013'de ESET Smart Security ve ESET NOD32 Antivirüs 6 ürünlerini piyasaya sürdü. ESET NOD32,  hızlı ve güçlü antivirüs çözümü sağlarken, ESET Smart Security, hepsi bir arada internet güvenliği sağlıyor.

Tüm Konu: ESET Smart Security'e önemli ödül!

Kaynak: www.chip.com.tr