Eski CEO Ballmer, NBA'den takım alıyor!

CHIP Online
30-05-2014, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Microsoft'un eski patronu Steve Ballmer, kimsenin beklemediği bir konuda manşetleri süslüyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/esk ... m-aliyor_47393.html

Resimlerle: 10 ünlü teknoloji CEO'sunun çalışma masası

NBA takımlarından Los Angeles Clippers'ın sahipsiz kalması gündemde. Kulüp başkanı Donald Sterling'in ırkçı ifadeler içeren telefon konuşmalarının ortaya çıkmasından sonra NBA'den yasam boyu ceza alma ihtimali çok yüksek. Clippers'ın talipleri arasında ise, Microsoft'un eski CEO'su Steve Ballmer hemen dikkat çekiyor.


TMZ'nin haberine göre geçtiğimiz hafta Ballmer, Los Angeles Clippers'ın sahibi Donald Sterling'in eşi Shelly Sterling ile görüştü. Donald Sterling'in yerine Shelly Sterling ile görüşmesinin nedeni ise ses kayıtlarının ortaya çıkmasından sonra Donald Sterling'in kulüp yetkilerinin tamamını eşi Shelly Sterling'e devretmesi olarak gösteriliyor.


20 milyar dolarlık bir serveti bulunan Steve Ballmer Seattle'lı. Seattle'ın NBA'de takımı olmamasından dolayı Ballmer, eğer Los Angeles Clippers'ı satın alıp Seattle'a taşırsa, şehirde fenomen ilan edilebilir. Ama Ballmer, geçtiğimiz günlerde Wall Street Journal'a verdiği röportajda eğer Clippers'ı satın alırsa, ismini değiştirmeyeceğini açıkladı.


Ballmer'in Los Angeles Clippers'ı satın alma planları süre dursun, her şey 3 Haziran'da yapılacak oylamanın sonucuna bağlı. Diğer NBA takımlarının sahiplerinin katılımıyla yapılacak olan oylamada Donald Sterling'in alacağı ceza belli olacak. Clipper'ın akıbeti de, işte bu oylamadan sonra şekillenecek.

Tüm Konu: Eski CEO Ballmer, NBA'den takım alıyor!

Resimlerle: 10 ünlü teknoloji CEO'sunun çalışma masası

Kaynak: www.chip.com.tr