Eski XP'li bilgisayarınızla ne yapabilirsiniz

CHIP Online
13-05-2013, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows XP'nin desteği 2014'te sona erdiğinde, onu kullanmaya devam edebilir misiniz? İşte cevap...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/esk ... lirsiniz_40303.html

Resimlerle: Windows XP'den Windows 7'ye kolay geçiş!

Tıkır tıkır çalışan Windows XP'li laptop'unuz, Windows 7 veya Windows 8 yüklemek için fazla mı eski? Windows XP'nin Microsoft'tan aldığı destek, önümüzdeki sene sona eriyor. Peki, eski laptop'unuzu XP ile kullanmaya devam etmek isterseniz ne olacak?

Windows XP'li PC'nizi bazı kurallara dikkat ettiğiniz sürece kullanmaya devam edebilirsiniz. İşte bilmeniz gerekenler ve XP'li eski PC'nizle yapabilecekleriniz.

Desteğin sona ermesi ne anlama geliyor?

Microsoft'a göre "desteğin bitmesi", hizmet paketleri, onarımlar, çevrimiçi destek, yamalar ve güvenlik güncellemelerinin belirli bir ürün için artık sunulmaması anlamına geliyor. Dolayısıyla yazılımda bulunan açıklara yönelik yamalar da artık Microsoft tarafından kapatılmıyor.

XP'li PC'nizi hassas olmayan işler için kullanın

Windows XP'li PC'nizi kullanmakta herhangi bir sıkıntı yaşamıyorsanız, önümüzdeki sene veya senelerde de bu durum değişmeyecek. Güvenlik sorunlarından endişeleniyorsanız, PC'nizin internet bağlantısını keserek onu daha önemsiz verileriniz üzerinde çalışmak üzere kullanabilirsiniz. Veya PC'nizi yazı yazmak, müzik dinlemek, film seyretmek gibi sürekli internet bağlantısına ihtiyaç duymayan bir iş için kullanabilirsiniz.


Tüm Konu: Eski XP'li bilgisayarınızla ne yapabilirsiniz

Resimlerle: Windows XP'den Windows 7'ye kolay geçiş!

Kaynak: www.chip.com.tr