eTürkiyenin Size İhtiyacı Var!

Banned
04-08-2009, 17:42   |  #1  
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2009

Merhaba arkadaşlar,

Çok Önemli Ve Zorunlu Bir Durum, Lütfen Yazının Tamamını Okuyunuz, Sizlere Rica Ediyorum.

Web browser oyunlarından biri olan eRepublik (eCumhuriyet) te.eTürkiye’nin başı dertte.  Jeo-Politik RPG oyunu olan eRepublik günümüzdünya haritası üzerinde. Günümüz ülkeleri arasında geçiyor. Oyundaşanlı bir tarihe sahip olan eTürkiye Yunanistan ve İsrail topraklarınıalarak genişlemiş ve büyümüştü

Fakat şu an eTürkiye zor durumda. Elindeki toprakları birer birerkaybeden. eTürkiye realdeki topraklarını da kaybetme seviyesine geldi.

Günde sadece 10 dk. nızı ayırarak pasif oynama imkanı ile bize destek verin lütfen. eTürkiye parçalanmasın.

NOT: Yakın zamanda Yunanistan ile savaşa giriyoruz. Yardımınıza ihtiyacımız var.

Davetiye ; http://www.erepublik.com/en/referrer/Wellet
Lütfen oynamayacaklar katılmasın çünkü burada vatandaşlık alıp türkiyeiçin ülkeniz için savaşıyorsunuz bunu yapmayacaksanız üye olupvatandaşlık parası alıp paranın boşa gitmesini sağlamayın bir an önce5lvl olup savaşmaya 6 lvl olup oy kullanmaya başlayabilirsiniz

Davetiye sistemi ile üye olursanız eTürkiye kasasına 5 gold gireceklütfen referans linki kullanın. Yunanistan günde ortalama referans ile200 üye getiriyor 200x5=1000 altın ediyor, türkiye ise ortalama 50 kişigetiriyor 50x5=250 altın oluyor bütçemiz çok zayıf kalıyor sizlereihtiyacımız var. lütfen bu yazıyı kopyalayıp herkese dağıtınız böyleceeTürkiyenin geceleği sizin sayenizde kurtulmuş olur.
Ayrıca oyuna kayıt olanlar oyun içinde lütfen beni bulun (Wellet). Oyunla ilgili her türlü rehberlik yardımında bulunacağım.

Oyunu buradan %66 türkçeleştirebilirsiniz.

Oyuna Kayıt Oldukdan Sonra Size Gelen Vatandaşlık Mesajında Yazanları Uygulayın.

Oyuna katılan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Oyun ilk günlerde çok basittir sıkıcı gelebilir. LVL6 olana kadar sıkın dişi. Soldier olup savaşmaya başlamak çok önemli.

Resmi anlaşma yaptığımız ülke bir tek Bolivya var (oda bir hiç aslında)Yunanistanın çok büyük anlaşma yaptığı ittifak ülkeleri var. Şu an 3.dünya savaşı sürüyor oyunda Rusya Endonezya ve Fransa Grubu amerika vekanadayı parçalamakta. Savaşın hızını aldığı ve bitmeye yaklaştığıönümüzdeki haftalarda Türkiye - Yunanistan arasında bir savaş başlamasısöz konusu. Mümkün olan en kısa sürede soldier(asker) olmalısınız. Oyüzden gün atlamadan her gün WORK(çalışın) ve TRAIN(eğitim) yapın.

Oyunla ilgili takıldığınız herşey için bana oyuniçi mesaj atabilirsiniz.

Takıldığınız yerde mesaj atmaktan çekinmeyin.

Saygılar,
[eRuepublik(eTürkiye Wellet)]...

International Affairs
04-08-2009, 17:46   |  #2  
International Affairs avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
4,659 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2009

çok uzun yazmışsın yaa

EbRaR ErDeM
04-08-2009, 17:54   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,217 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2009

çok uzun ama gerçek olmayınca ne anlamı var?