ev ortamında ek iş fırsatı

gentleboy
07-05-2007, 03:30   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2007

BU SİSTEM SİZE PARA KAZANDIRACAK !!
Yapmanız gereken son derece basit ;
Günlük yaşantınızın çok kısa bir bölümünü, şu anda olduğu gibi kendinize ayırmanız ve bu süreç içerisinde size tarif edildiği şekilde gerekli çalışmaları yapmanız yeterli ;
Eğer bu sistemi merak ediyorsanız ve bu sistem sayesinde banka hesabınızda paranızın nasıl birikeceğini öğrenmek istiyorsanız!!
Sizi tebrik ederim ;
DOĞRU YERDESİNİZ.
Aşağıda yazılı metinde anlatılanlara inanmayabilirsiniz, kandırmaca diyebilirsiniz, "hadi canım, o kadar da değil" diyebilirsiniz. Ancak ne denirse densin; asla peşin yargıyla yaklaşmayın. Çünkü benzerlerinden çok farklı ve kazançlıdır.
Hayır arkadaşlar ; Kimseye milyarlar kazanacağını vaat etmiyoruz. kimseye 7 ay sonra 450.000 ytl kazanacaksınız da demiyoruz. Biz size "Kazancınızı kendiniz belirleyeceksiniz" diyoruz. Dilediğiniz meblağya ulaşmanız ; önce size ardından da bilinçli katılımcılarınıza bağlıdır. Ne kazanabileceğinizi merak  ediyorsanız sitemizi sabırla ve dikkatle inceleyin.


ayrıca her türlü sorunuz için mail atabilirsiniz.mailleriniz çok kısa sürede ve ayrıntılı olarak cevaplanıcaktır.

black_flood
07-05-2007, 08:14   |  #2  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2006

basitçesini söyleyim reklam ağırlıklı çalışma fakat bunu tersi yapsam kendi web siteme reklam alsam vede açtığım form tarzı siteye banner zorunluluğu eklesem acaba daha cazip olmazmı iş??
hiç yorulmadan hergün en az 3000 kez reklamlar okunacak.

gentleboy
07-05-2007, 13:59   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2007

dostum emin ol dahacazip olmaz hatta arada dağlar kadar fark var.gunde 1-2 saat reklam yapsan bile ayda bir kaç milyar kazanabilirsin ki bu katlanarak artıcak.