Evden Eve Nakliyat Fiyatları

turktwister
02-11-2011, 07:39   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2011

Aslında hepimiz evden eve nakliyat durumu ortaya çıktığında önce fiyatlara bakıyoruz.Piyasada bu işi bedavaya yakın fiyatlara yaptığını söyleyen onlarca firma var.

Şöyle basit bir hesaplama yapabiliriz.Mesela aynı şehirde 3.kat 1 daireden 2.kat bir daireye taşındığımızı varsayalım,evimiz de 2+1.Bu malzemenin taşınması için minimum 3 taşıyıcı gerekmektedir ki işinde iyi olan taşıyıcıların fiyatları 50-80 TL arasındadır.

Şoförle birlikte toplam 4 kişi yaklaşık 300 TL bir maliyet oluşturmaktadır.Eşyaların sağlıklı bir şekilde taşınabilmesi için güzel bir şekilde sarılması gerekmektedir.2+1 bir ev için yaklaşık 100 TLlik bir koruma ambalajı kullanılacaktır.Yatak odası dolabı vs.birçok mobilyanın sökülüp yeniden monte edilmesi de cabası.

Neticede küçük denilebilecek 2+1 bir evin bile evden eve nakliyatı sırasında minimum 400 TL gibi bir maliyet çıkmaktadır.

Bu örnekleri göz önünde bulundurarak çok düşük fiyat veren firmalara itibar etmeyiniz.

Aytaç Nakliyat
27-01-2012, 16:59   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2012

evden eve nakliyat ücretleri istanbul
Evden eve nakliyat fiyatları arasındaki  büyük  farklılıklar nelerden kaynaklanabilir?
Evden eve taşıma öncesinde ev taşıma kararını veren kişiler nakliyat firmaları araştırmasına girerler,burada amaç en kaliteli hizmeti en uygun fiyata yaptırmak elbet. Böyle bir araştırmaya kalkışanların karşılaştıkları husus;diğer bir çok farklı sektörlerde de olduğu gibi fiyatlar arasında epeyce farklılıklar oluşudur.
Diğer bir çok farklı sektörlerde de olduğu gibi; evden eve nakliyat sektörünün de giderlerini oluşturan ana kalem ücretleri vardır.
Evden eve taşımacılık sektörüne göz attığımızda ister şehirler arası taşımacılık olsun isterse şehir içi taşıma olsun,isterse genel anlamda eşya taşıma, ofis taşıma olsun;başlıca gider kalemlerinden birisi yakıttır, yakıt fiyatları bakımından evden eve nakliyat firmalarıbirbirine üstünlük kılamaz,yani hepsi için aynı mesafelerde aynı yakıt giderleri hemen hemen aynıdır.
–Evden eve nakliyat fiyatları işçilik ücretlerinden de etkilenir,vasıflı ve nakliyat işini bilen deneyimli personel kullanımı ve bir adet evden eve nakliye esnasında çalışan personel sayısı önemli gider kalemidir. 1 adet evdeneve nakliyat esnasında ; taşımacılık işinin layıkıyla yapılabilmesi için ortalama 5 adet personel çalışmalıdır. Bu personel arasında  vasıflı olanları (marangoz,elektrik,montaj vb işlerini bilen) da olmalıdır. Tabii ki evden eve nakliyat sektörü personel giderleri vasıflı-vasıfsız eleman çalıştırma ve 1 adet evden eve  taşıma sırasında kaç personel çalışacağı  hususlarından etkilernmektedir. Bir de sigortalı işçi çalıştırıp çalışmama durumları da var.Elbetteki sigortalı çalışanları olan nakliye firmaları personel giderleri çok daha fazla olacaktır ki kanun ve sorumluluk bunu gerektirir.
Evden eve nakliyat fiyatları açısından diğer bir gider kalemi de ev taşıma için kullanılacak paketleme-ambalaj malzemeleridir. Modern çağın gerektirdiği kaliteli ve hijyenik ambalaj malzemeleri kullanan nakliyat firmaları giderleri elbetteki kirli battaniyelere eşya saran ve özensiz paketleme yapan evden eve nakliyeciler giderleri ile kıyaslanamaz bile.
–Sigortalama giderleri (gerek ev eşyası sigortası,gerek personel sigortaları)
– Kurumsal evden eve nakliyat firmaları ayrıca vergi,ofis,vs giderlerini de karşılamak zorundadırlar.
Sonuç olarak; evden eve taşımacılık ücretleri yukarıdaki gider kalemlerinden etkilenir ve kaliteli paketleme ambalaj malzemesi kullanarak işini bilen ve yeterli sayıda vasıflı personel ile evden eve nakliyat yapan evden eve nakliyat firmaları ile diğer nakliyeciler verdikleri evden eve nakliyat fiyatları açısından çok farklı rakamları teleffuz ederler. Tercih tüketicilerin elbet..

Son Düzenleme: Aytaç Nakliyat ~ 27 Ocak 2012 17:04
Cahit Bodur
29-11-2016, 10:29   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2016

Evden Eve nakliye gerçekten önemli, sonuçta bir sürü değerli eşyanız olabiliyor. Güvenilir firma seçmek önemli nurdaginakliyat.com.tr yi tavsiye ederim. İyi Taşınmalar. www.nurdaginakliyat.com.tr

Son Düzenleme: Cahit Bodur ~ 29 Kasım 2016 10:30