Evden Eve Nakliyat Sektöründe Yeni Adres

eseripower
09-04-2014, 16:24   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2013

ANKARA EVDEN EVE NAKLİYAT

Hayattaki en zor şeylerden biri de bir yerden başka bir yere taşınmaktır herhalde. Toparlanmak, onların taşınma süreci, yerleşmek... Bir de taşınırken sürekli kaybolan ya da hasar gören kolileri herkes bilir. Her işte olduğu gibi bu işi de uzmanına bırakmak gerekir. [url=www.ersoymiroglunakliyat.com]Ankara nakliyat[/url] konusunda son derece şanslı çünkü [url=http://www.ersoymiroglunakliyat.com]Ersoy Miroğlu Nakliyat[/url], uzun yıllardır bu işi yapan, tecrübeli ve kaliteli ekibiyle evden eve nakliyat konusunda oldukça başarılı olan bir firma. Taşıdığı eşyaları taşıma sırasında oluşabilecek hasarlara karşı sigortalayarak, müşterilerinin güvenini kazanan ve [url=http://www.ersoymiroglunakliyat.com]Ankara evden eve nakliyat[/url] kategorisinde en iyilerden biri olan firma, her türlü taşımacılık konusunda kalitesini kanıtlamış durumda. [url=http://www.ersoymiroglunakliyat.com]Ankara evden eve[/url], ofisten ofiste gibi taşımacılık ihtiyaçlarınızın tümüne cevap verebilecek, sadece [url=http://www.ersoymiroglunakliyat.com]evden eve Ankara[/url] içi taşımacılık değil, başta Ankara olmak üzere her şehre hizmet verebilecek bir firma olan [url=http://www.ersoymiroglunakliyat.com]Ersoy Miroğlu Nakliyat[/url]'la ilgili ayrıntılı bilgiye sitesinden ulaşabilir, her türlü taşımacılık ihtiyacınız için çözüm bulabilirsiniz.


Bağdat Caddesi 413 Sokak No:80/A DEMETEVLER/ANKARA
Telefon: +90(312) 335 - 7486
Telefon: +90(312) 335 - 6503
Gsm - 1: +90(507) 698 - 7506
Gsm - 2: +90(533) 221 - 3731
E-Mail: infoersoymiroglunakliyat.com
Web Site: www.ersoymiroglunakliyat.com
Ek Bilgi: Bizlere 7/24 ulaşabilir nakliye hizmeti hakkında her türlü sorularınızı sora bilirsiniz.

Son Düzenleme: eseripower ~ 09 Nisan 2014 16:25
thefigoooo
10-11-2016, 14:42   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2015

Eşya Taşıyacaklara Çerkezköy evden eve nakliyat ile ilgili bilgiler

Yaz aylarının yaklaşması ile birlikte taşıma telaşı başladı. Özellikle ev taşıma işlemleri yaz aylarında etkilerini oldukça artırıyor. Böylelikle bu konuda hizmet veren kurum veya kuruluşlara da başvurular sıklaşıyor. Peki Çerkezköy’de evden eve taşımacılık yaptırırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor, hangi önemli noktalar sayesinde eşyalarımızı güvene alabiliriz? Taşımacılığın tüm detayları haberimizde…

Evden eve taşımacılık sektörünün hizmet alanı oldukça genişledi. Öyle ki bu sektörde taşımacılık yapıp, tüm eşyalarınızı istediğiniz mekanlara, sizlerin daha az emeği ile tüm sorumluluğu üstlenip taşıma işlemini gerçekleştiriyorlar. Çerkezköy’de Evden eve taşımacılık hizmeti sunan firmaların sayılarının artması bu konuda kalite ve güven prensiplerini bir çoğu tarafından yadsındığı ortaya çıkarıyor. Sayılarının fazla olması ile kalite ve güveni geri plana atmış olan şirketlerin de ortaya çıkmasına sebep olmaktadır. Uzmanlardan aldığımız bilgilere göre birkaç önemli noktalara dikkat ederek Çerkezköy’de evden eve taşımacılık hizmetinden yararlanırken eşyalarınızı garantiye almanızın mümkün olduğunun altını çiziyorlar.

Çerkezköy’de Evden eve taşımacılık hizmetinden yararlanmak isteyen halkın öncelikle firmanın hizmetlerini araştırmalıdır. Eşyalarınızın güvenli ve sağlam iletilmesi için sizlere verilecek olan güven belgesi oldukça önemlidir. Avrupa standartlarında yapılan taşımacılıklarda ev sahiplerine bu konuda garanti niteliğinde sigorta belgesi verilmekte ve taşımacılık esnasında gerçekleşecek herhangi bir sorunu sigorta altına alıp sorumluluklarına almaktadırlar. Uzmanların görüşlerine göre bu hizmet yararlanmak isteyenlerin de eşyalarını sigortalatmalı ve bu doğrultu da teslim gerçekleştirmelidir. Eşyaların sigortalanması kaza, kırılma, taşıma veya kurulum esnasında yaşanacak daha bir çok sorunun baş göstermesi ile birlikte taşımacılık firması tarafı zararın karşılanması anlamına gelmektedir ki bu oldukça önemlidir. Ayrıca dikkat çekilen bir diğer konu eşyalarınızı emanet ettiğiniz firmanın ofisi hakkında bilgi sahibi olmanız. Yapılan araştırmalara göre birçok merdiven altı tabir edilen şirket adı altında ki topluluklar bazı ailelerin (özellikle şehir dışına taşıma işlemi yapılan eşyalarda) eşyayı teslim aldıktan sonra ortadan kaybolma ve bir daha ulaşamamalarını gözlemlenmiştir. Bu yüzden toplumun bu konuda ucuza mal etmek yerine güven ve kalite prensipleri içine kurum ve kuruluşları seçmeleri, araştırma yapıldıktan sonra ve gerekli belgeler imzalanıp anlaşmaya tabi tutulduktan sonra evden eve taşımacılık işlemini gerçekleştirmelerini tavsiye etmektedirler. Aksi halde vatandaş mağdur olmaktadır. Taşımacılık sektöründe en sık rastlanan sorunların başında eşyaların hangi sebeple olursa olsun zararı karşısında firmanın sorumluluk kabul etmemesidir. Seçim yaparken sigorta verilip verilmediğine dikkat etmek oldukça önem arz ediyor.