Evinizi stadyuma çeviren Sharp TV!

CHIP Online
27-04-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Sharp'ın 80 inç'lik devasa televizyonu, netliği ve görüntü kalitesiyle sizi şaşırtmaya aday!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/evi ... sharp-tv_39965.html

80 inçlik çarpıcı ekranıyla Sharp AQUOS Quattron 3D LC-80LE857E LED, görüntüleri size neredeyse gerçek boyutlarında sunuyor. Oturma odanızı adeta bir stadyum, bir tiyatro ya da bir arena haline getiriyor. Üçüncü nesil dört renkli Quattron teknolojisine, alt piksel kontrolüne ve Clear Picture işlemcisine sahip olan yeni Sharp TV üstün 2D ve 3D görüntü kalitesi ve gerçekçi renkler sağlıyor.


Ayrıca Active Motion 800'de kullanılan yeni teknoloji, hızlı hareket eden görüntülerde meydana gelen bulanıklaşmayı azaltıyor ve görüntünün netliğini artırıyor. Yeni TV PVR özelliği, programları televizyona bağlı olan bir USB sürücüsüne kaydetmenize ve bir USB bellek cihazından Divx dosyalarını oynatabilmenize imkan sağlıyor. Yeni modelde hali hazırda mevcut olan tüm dijital tunerler bulunuyor.

Sharp LC-80LE857E modelini tanıtarak büyük ekran TV portföyünü genişletip, boyut ve kalite bakımından yeni standartlar belirliyor. 60 ve 70 inçlik ekran boyutlarını da içeren LE857E serisindeki son modeller yeni şık tasarımlarıyla da öne çıkıyor: Oturma odasının gurur kaynağı olacak cihazın modern karakterini ortaya çıkaran dar alüminyum bir çerçevesi bulunuyor.



Tüm Konu: Evinizi stadyuma çeviren Sharp TV!

Kaynak: www.chip.com.tr