Evlilik Yıldönümü Hediyesi Beştaş Yüzükler

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
GintoPirlanta
31-01-2017, 13:44   |  #1  
GintoPirlanta avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2017

Sevgisiyle içinizi ısıtan, hayatınızdaki en özel yere sahip olan ve sizi mutlu eden kişiyle geleceğinizi beraber planlamak ve mutlu bir yuva kurmak en güzel duygulardan biridir. Bayanlar sevdikleri kişi tarafından duygulara dokunacak ve unutulmaz olacak; erkeklerde sevdiği kadını mutlu edecek ve hayallerini süsleyecek bir evlilik teklifinin hayalini kurarlar. Evlilik teklifleri birbirini seven kişilerin hayatlarındaki en özel, en güzel ve unutulmaz anlardandır. Bu anı ölümsüz kılacak, geleceğe dair atılacak adıma şahit olacak en güzel hediyelerden olan ve evlilik tekliflerinin başkahramanı olan ise tektaş pırlanta yüzüklerdir. Artık evlilik teklifinin vazgeçilmezi olan ve her kadının hayallerini süsleyen tektaş pırlanta yüzükler, bu yolda atılacak olan adımın ve sevgiliye duyulan aşkın sembolüdür. Evlilik tekliflerinde sevdiğiniz kadının zevklerine ve tarzına göre bulabileceğiniz oldukça fazla tektaş pırlanta çeşitleri bulunmaktadır.

Yeryüzündeki en özel duygulardan biri şüphesiz aşktır. İki kişi arasında paylaşılan en özel, en değerli duyguların soyut hali kendisini sevinç, mutluluk, bağlılık gibi duygularla yansıtmaktadır. Evlilikte ise bu en özel duyguların somutlaştırılmasında sembol haline gelen bazı özel hediyeler vardır. Bunlardan biri de şüphesiz pırlanta yüzüklerdir. Pırlanta yüzükler aşkın simgesi olarak parmaklarda taşınmasının yanı sıra ifade ettiği anlamlarla da çok özel bir yere sahiptir. Evlilik tekliflerinde sevgiliye alınan tektaş pırlanta yüzükler sevgiliye “tek olduğunu, biricikliği ve aşkın en güzel hali” olduğunu ifade etmektedir. Tektaş pırlantalar gibi anlamı bakımından oldukça özel olan bir diğer hediye ise beştaş pırlantalardır. Beştaş yüzükler evliyken eşe alınabilecek en anlamlı hediyelerden biridir. Pırlanta beştaş yüzük üzerinde kullanılan her bir pırlantanın ifade ettiği ve çağrıştırdığı çok özel anlamlar vardır. Aşk, sadakat, mutluluk, huzur ve bağlılığı ifade eden pırlanta beştaş yüzükler eşe alınabilecek en duygu yüklü hediyelerdendir.

Evlilik yıldönümleri çiftlerin hayatlarında çok özel bir gündür. Birbirlerine duydukları aşkı, sevgiyi hiç kaybetmemek, her zaman beraber mutlu olabilmek için hayatlarını birleştirdikleri bu özel gün her zaman unutulmazdır. Evlilik yıldönümlerinde çiftlerin birbirlerine yaptıkları sürprizler ve jestler ile evliliğin heyecanını, aşkın gücünü ve eşe duyulan sevginin bitmediğini adeta temsil etmektedir. Tektaş pırlanta yüzük ile başlayan evlilik serüveni, evlilikte geçen zaman ile birlikte duyguların eşe ifade edilmesi konusunda manevi anlam yüklü beştaş yüzüklerin hediye edilmesi ile devam etmektedir. Evlilik yıldönümü hediyesi beştaş yüzükler eşe verilebilecek en özel ve en duygusal hediyelerdendir. Yüklü olduğu anlamlar ile duyguların sembolize edilmiş olduğu pırlanta beştaş yüzükler ile evlilik yıldönümünde eşinizi mutlu edebilirsiniz. Evliliğin her yıldönümünde eşe alınabilecek olan beştaş yüzük çeşitleri üzerindeki taş sayısı ile özellikle evliliğin beşinci yıldönümü ile bağdaştırılarak, özel bir yere sahip olmuştur. Evliliğin beşinci yılında eşe alınan beştaş yüzük ile eşinize geçen bu beş yıl içerisinde ona karşı olan aşkın, sadakatin, mutluluğun, huzur ve bağlılığın giderek arttığını ve her geçen yıl daha değerli olduğunu ifade edebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiye yıllar geçse de değerinin artarak devam ettiğini, sevginizin hep sürdüğünü anlatabilirsiniz. Ginto Pırlanta’nın sizler için tasarladığı beştaş yüzük modellerine kredi kartına 4 taksit imkanıyla sahip olabilirsiniz.

Kaynak: http://www.gintopirlanta.com/ice ... estas-yuzukler.html

meryjery
02-02-2017, 15:26   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2016

Evlilik hediyesi olarak aksesuar ve müchever yerine ben şahsen bir tatile gitmeyi ya da birlikte kullanabileceğimiz sadece bana özel olmayan bir hediye isterdim.