ExifCleaner 1.6 [13.08.2011]

CHIP Online
13-08-2011, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

ExifCleaner sayesinde tüm fotoğraf dosyalarındaki gizli bilgileri ortadan kaldırabilir, izlerinizi silebilirsiniz.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

ExifCleaner sayesinde tüm fotoğraf dosyalarındaki gizli bilgileri ortadan kaldırabilir, izlerinizi silebilirsiniz.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumBu bilgi, metadata olarak adlandırılır ve birkaç metadata biçimi bulunmaktadır. ExifCleaner, EXIF, Adobe XMP, IPTC, geotag'lar, ICC profili, JFIF, FlashPix ve JPEG açıklamalarını silebilir.Metadata'yı kaldırmak birkaç durumda faydalı olabilir:For privacy reasons, erase sensitive tags such as geotagging data and/or date&time from pictures being posted onto the Web to not disclosure your personal information.
To save some disk space and server bandwidth deleting the EXIF thumbnail and some other fields gives 100 kilobytes off a size per each file.
When you do photomontage and combine several pictures into one.
Gizlilik nedeniyle, geotagging verilerini ve/veya tarih ve saat bilgilerini fotoğrafı web'de yayınlamadan önce silmek isteyebilirsiniz.
EXIF küçük resmini ve birkaç diğer alanı kaldırmak, dosya başına 100 kb kazandırabilir. Bu sayede sunucu bant genişliğinden veya disk alanından kazanabilirsiniz.
Resimleri fotomontaj ile bir araya getirdiğinizde fayfalı olabilir.
Yazılım, fotoğraflarda herhangi bir kayba yol açmadan işlem yapmaktadır.Şu anki sürüm hakkındaki son notlar için, buraya tıklayın.ExifCleaner'ın taşınabilir sürümünü buradan indirebilirsiniz (Dosya boyutu: 2.11 MB).

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: ExifCleaner 1.6