Ezcool HD Box Sorun

OxiJean
14-02-2012, 03:25   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2012

Cihaz bugün elime ulaştı ve bugün deneme imkanım oldu. Online alışveriş sitesi üzerinden aldım. Satın almadan önce cihazı bazı forumlarda incelemiştim. Herhangi bir sorun olmadığı belirtilmiş.Fiyatına göre gayet donanımlı ve işlevsel bir medya oynatıcı olduğu belirtişmiş. Fakat bende ufak tefek bir kaç sorun var. 

1- Türkçe altyazı desteği var denmiş. Fakat bende yok. Türkçe karakterleri göstermiyor. Sorun nedir acaba? Sitesindeki en son güncellemeyi de yaptım. 

2- Bizim plazma da HDMI girişi olmadığından ilk önce scart 'dan bağladım görüntü vermedi. Daha sonra da component girişlerden bağladım. Bu sefer de görüntü var fakat siyah-beyaz ve hafif karıncalı. Cihaz da bir sorun mu var diye kontrol etmek için bilgisayarımın monitörüne HDMI aracılığı ile bağladım sorun yok. Görüntü gayet net ve renkli. Tabi altyazı sorunu devam ediyor. Neyse, acaba bizim plazmada ki component girişlerde mi problem var? Scart girişte problem olması imkansız. Önceden oraya Dvd Player takılıydı ve de çalışır vaziyetteydi. HDMI to DVI çevirici alsam olur mu? DVI portundan sorunsuz görüntü elde edebilir miyim?


Not


HDMI to DVI çeviricisi alternatif bir seçenektir. Plazma televizyonumuzun component ve Scart portlarının bozuk olduğunu varsayarak bu alternatifi sunuyorum. Cihaz da herhangi bir sorun var ise aldığım online alışveriş sitesinden değişim talebinden bulunacağım.

Saygılarımla.