Facebook'a ince ayar

CHIP Online
07-02-2013, 01:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bu ufak araçlar, çok daha eğlenceli bir Facebook deneyimi yaşamanızı sağlayacak...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/facebook-a-ince-ayar_38475.html

Resimlerle: Facebook'a ince ayar

Aslında Facebook, sıradan kullanıcının gördüğünden çok daha fazlasını yapabilme yeteneğine sahip. Sosyal ağı tam kapasite kullanabilmek için dışarıdan ufak yardımlar almak yeterli. Bu noktada, birkaç yardımcı araç kullanmakta fayda var. Örneğin bir albümde bulunan tüm resimleri tek tıklamayla indirebilen PicknZIP gibi araçlar, çok daha eğlenceli ve verimli bir Facebook deneyimi yaşamanızda yardımcı olabilir.


Eğer çok daha kişiselleştirilmiş bir Facebook deneyimi istiyorsanız, Social Fixer eklentisine bir göz atmanızda fayda var. Eğer arkadaşlarınızın bağlantılarına "beğenmedim" demek ve daha renkli güncellemeler yüklemek istiyorsanız Social Plus eklentisi tam aradığınız araç. Ve eğer kuşkulu kişilerin verilerinizi görüp göremediğini kontrol etmek isterseniz My Permission uygulaması işinize yarayacaktır.


Mobil teknolojisi geliştikçe, daha çok Facebook kullanıcısı hesabına mobil cihazlar kullanarak erişmeye başladı. Bu kullanıcıların şikayetçi olduğu pek çok konu var: Uzun yükleme süreleri, verimsiz chat ve fan sayfalarına erişim zorluğu gibi. Bu sorunları aşmakta faydalı olan pek çok araç da bulunuyor: Fast for Facebook, Facebook Messenger ve Facebook Manager gibi uygulamalar, bilgisayar rahatlığını mobil cihazlara taşıyor.


&lt;span style="text-decoration: underline;">Daha "keyifli" bir Facebook deneyimi yaşamanızı sağlayacak bu araçları ve fazlasını, sizler için hazırladığımız galeride bulabilirsiniz... Tıklayın...</span>

Tüm Konu: Facebook'a ince ayar

Resimlerle: Facebook'a ince ayar

Kaynak: www.chip.com.tr

yidende67
17-02-2013, 17:06   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
15 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2013

konu için teşekkürler.