Facebook arkadaşlarından sıkılan kadınlar!

CHIP Online
04-04-2011, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Facebook kullanan çok fazla kadın olduğunu biliyoruz ama bu gerçekleri ilk kez öğreniyoruz...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/face ... kadinlar_26126.html

Resimlerle: Teknoloji tarihinde önemli 15 kadın!

Facebook'u kullanan bayanların sayısı oldukça fazla. Ancak Facebook ve Twitter gibi sitelere bağımlı olduklarını dile getiren bazı bayanlar, bu sitelerdeki arkadaşlarının iletilerinden de o derecede rahatsız oluyorlar.

Facebook'a özel indirimler sağlayan Eversave'in gerçekleştirdiği ankete göre, kadınların yüzde 57'si arkadaşlarıyla Facebook'ta, yüz yüze görüştüğünden daha fazla görüşüyor ve yüzde 39'u kendilerini Facebook bağımlıları olarak nitelendiriyor.

Kadınların, Facebook'taki kadın arkadaşları hakkında en sevmedikleri şey, iletilerinde sürekli şikayet etmeleri. Kadınların yüzde 53'ü her hareketini Facebook'ta iletisine yazarken, yüzde 57'si arkadaşlarının çocuklarının ne kadar zeki ve tatlı oolduklarını yazmalarından bıkmış durumda.

Facebook kullanıcısı bayanların yüzde 42'si arkadaşlarının yersiz politik görüşlerinden, yüzde 32'si ise  hayatlarından övünüp durmalarından sıkılmış. Facebook kullanıcısı bayanların, arkadaşlarından bu denli sıkılmalarına rağmen Facebook'tan vazgeçememeleri de Eversave'e sahip şirketin CEO'su Jere Doyle'u şaşırtan olaylardan.

Tüm konu: Facebook arkadaşlarından sıkılan kadınlar!

Resimlerle: Teknoloji tarihinde önemli 15 kadın!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Siz Facebook'taki arkadaşlarınız hakkında en çok neyi sevmiyorsunuz?

Emir Buğra KÖKSALA
04-04-2011, 02:47   |  #2  
Emir Buğra KÖKSALA avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
74 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2008

beni sürekli oyunlara davet ediyorlar. etmeyin kardeşim katılmıcam işte. birde oyunlardan hediye gönderiyolar. almıcam ya zorlamı..