Facebook bizi daha sağlıklı yapacak!

CHIP Online
13-10-2014, 14:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Apple ve Google'ın ardından, Facebook da bu yeni modaya uymak için hazır!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/facebook-saglikli-yapacak_49956.html

Resimlerle: Temiz Facebook için en iyi araçlar!

Google ve Apple'ın bu yıl içerisinde sağlık ile ilgili yeni ürünler sundukları düşünülür ise, Facebook'un da kendi ürününü ortaya atmasına pek şaşırmamak gerekiyor. Reuters'in söylediğine göre, Facebook bir süredir medikal endüstri uzmanları ile görüşmekteydi ve mobil uygulama ve araçlar için bir araştırma ve geliştirme takımı kurmanın erken aşamalarında bulunmakta.


Sağlık uygulamalarının yanı sıra, firma, internet üzerinde aynı hastalığa sahip kişileri bir araya getiren destek toplulukları da kurmaya niyetli. Görünüşe göre bu durum, çalışanların, insanların hastalıklar için internet üzerinde çözüm aramalarını gözlemlemeleri sonucu ortaya çıkmış. Bir süredir sağlık uygulamaları ve hizmetleri ile ilgilenmekte olan Facebook'un konuyu ciddiye almasının en büyük sebebi ise, 2012 yılında kullanıma sunulan "organ bağışçısı" durumunun beklenenden çok daha başarılı olması olarak gözüküyor.


Tabii ki insanların sadece övünmek için organ bağışı sırasına girmiş olmaları ihtimali bulunmakta ancak, ortalama olarak günde 616 olan organ bağışı sayısı, bu özelliğin başlangıç gününde 13.054 gibi rekor bir sayıya ulaşmıştı...

Tüm Konu: Facebook bizi daha sağlıklı yapacak!

Resimlerle: Temiz Facebook için en iyi araçlar!

Kaynak: www.chip.com.tr