Facebook dişlerini gösterdi!

CHIP Online
09-05-2013, 19:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Facebook, bugüne dek "işine geldiği için" sesini bile çıkartmadığı şeye şimdi dur diyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/fac ... gosterdi_40255.html

Resimlerle: 2013 model Facebook!

Windows Phone işletim sistemi için Microsoft tarafından geliştirilen Facebook uygulaması, geçtiğimiz günlerde ciddi bir yenilenme aşamasına geçti. Kullanışlı bir uygulamanın yokluğunda boşluğu dolduran üçüncü parti uygulamalar ise, şimdi Windows Phone Store'dan çıkartılma tehlikesiyle karşı karşıya.


Bugüne dek tam 41 adet üçüncü parti uygulama Windows Phone uygulama mağazasında kendilerine yer bulmuştu. Bu güne kadar sessizliğini koruyan Facebook, artık ihtiyaç duymadığı uygulamaların mağazadan kaldırılması için Microsoft'a başvurdu. Microsoft, söz konusu uygulamaları geliştiren kişilerle temasa geçip ürünlerinden Facebook ile ilişkilendirilebilecek tüm unsurları çıkarmalarını isteyecek. Uyarıyı dikkate almayan geliştiricilerin uygulamaları mağazadan kalıcı olarak çıkartılacak.


Windows Phone uygulama mağazasında yer alan Facebook uygulamalarından bir kısmının, Facebook ismini ve logosunu kullanarak haksız kazanç elde etmeye çalışan kişilerin işi olduğu biliniyor. Ancak mağazada, az sayıda da olsa "ciddi" diyebileceğimiz uygulama bulunuyor. Şimdi merak edilen konu, bugüne kadar önemli bir ihtiyacı karşılamış olan bu uygulamalara en sonunda ne olacağı...

Tüm Konu: Facebook dişlerini gösterdi!

Resimlerle: 2013 model Facebook!

Kaynak: www.chip.com.tr