Facebook ,Instagram ,Twitter ,Zebramo Entegrasyonu

YasinEntegra
28-06-2017, 17:38   |  #1  
YasinEntegra avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2017

EanShare Kimdir?

Bilişim sektöründe yaptığımız çalışmalar ; hayatın her alanında olduğu gibi kurum içerisinde de en kıymetli şeyin zaman olduğunu gösterdi . Zamanı iyi değerlendirebilmek için her zaman çok çalışmanın yeterli olmadığı , küçük sistemsel müdahaleler ile iş yükünü tamamen azaltarak önemli bir kazanca dönüştürdüğünü gözlemledik . Tecrübeli bir bireyin uzun zamanlar harcayarak yaptığı işlemleri hiçbir gayrete gerek kalmadan halledebilirsiniz. EanShare  Entegrasyonu ile birlikte tek panelden tüm Sosyal  Medya paylaşımlarını otomatik olarak yönetebilirsiniz ;


  • Sosyal Medya Entegrasyonları ile basit ve kolayca sosyal medya yönetimi ve otomatik paylaşımlar yapabilir
  • Sosyal medya hesaplarınızda paylaşılan ürünlerin takipçileriniz tarafından kolayca sipariş verilebilmesini sağlayabilir.
  • Gelen siparişlerin faturalarını otomatik olarak kesebilir ve sipariş takibi yapabilir • Gelen siparişlerinizin kargo entegrasyonları ile kargo firmanıza otomatik aktarılmasını sağlayabilir.

Facebook Entegrasyonu; Satışa sunmak istediğiniz ürünlerinizi Eanshare panelinizden topluca seçerek Ürünlerinizin otomatik olarak Facebook hesabınızda periyodik olarak otomatik bir şekilde paylaşılması sağlanmaktadır.

Instagram Entegrasyonu; Satışa sunmak istediğiniz ürünlerinizi Instagram üzerinden tüm takipçilerin görebileceği şekilde  istenilen saat aralığı ve sıklığında sistem tarafından otomatik olarak paylaşılır.

Twitter Entegrasyonu; Satışa sunmak istediğiniz ürünlerinizi Twitter üzerinden  timeline’da  istenilen saat aralığı ve sıklığında sistem tarafından otomatik olarak paylaşılır.

Zebramo Entegrasyonu; Satışa sunmak istediğiniz ürünlerinizi istediğiniz sırada Zebramo üzerinden ilgili kişilerin görebiliceği şekilde   istenilen saat aralığı ve sıklığında sistem tarafından otomatik olarak paylaşılır.Ayrıca kullanıcılar tarafından ürünün beğenilmesi halinde ürün hakkında indirim veya herhangi bir değişiklikte kullanıcıya geri bildirim ile haber verilir.


Sosyal Medya Sipariş Entegrasyonu;

Instagram, Facebook, Twitter hesaplarınızda EanShare tarafından paylaşılan tüm ürünleriniz otomatik olarak size vereceğimiz bir sub domainde de yayınlanmaktadır. Size ait olacak olan bu mobil shop sayesinde tüm ürünleriniz sosyal medya hesaplarınızdaki paylaşım sırası ile bu shop'ta da yer alacaktır. Kapıda ödeme, havale veya hazır sanal poslarınız bu sosyal medya shop'a tarafımızdan tanımlanır. Shop'un adresini Instagram profiliniz ve diğer sosyal medya hesaplarınızda görünür. Böylece takipçileriniz beğendikleri ürünleri bu shop'a girerek basitçe fatura ve kargo bilgilerini girip ödemesini seçerek ürünün sipariş eder. Bu shop’tan gelen siparişler EanShare panelinde otomatik olarak gözükür ve siparişleriniz  topluca EanShare panelinden fatura edilebilir. Fatura kağıt tasarımınız EanShare'da dilediğiniz gibi tasarlanabilir.

Canlı Demo: Detaylı bilgi için www.eanshare.com sayfamızı ziyaret edebilir ve canlı demo formunu doldurarak sistemi tüm detayları ile ücretsiz olarak inceleyebilirsiniz

Son Düzenleme: YasinEntegra ~ 28 Haziran 2017 17:50 Neden: