Facebook'tan Para Kazanma

gastly06
13-12-2011, 22:08   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2011

Facebooktan sayfa beğenerek para kazanmak isteyen kardeşlerime kıyağımdır. Forumda aktif değilim güvensizlik falan düşünürsünüz ama ben diyorum diye değil google yazıp araştırsanız dediklerimin doğru olduğunu anlayacaksınız.


Verdiğim linke tıklıyoruz ve facebook hesabımızla giriş yapıp izin veriyoruz. (Size önerim kullanmadığınız yada sahte bir hesap açmanız olacaktır, çünkü binlerce sayfa beğenip paralar kazanacağız asıl hesabınızı kirletmeyin).

Burdan para kazanmak istiyorum seçeneğine basıyoruz, eğer sayfanız var ve hayran sayısını artırmak isterseniz diğerini seçiniz. Sitedeli mantık budur; bazıları hayran sayısını artırmak için siteye para öder, sitede bize beğenme imkanı sunar ve para kazanırız.  2 günde 18 Tl kazandım.

Neyse sonra LikedWin ana sayfasına dön seçeneğine basıyoruz, orada VERSİYON 1.2.1 yazan yere tıklayıp programı masa üstüne kuruyoruz. Masaüstüne kurdukta sonra simgesine çift tıklayıp giriş yapıyoruz ve reklam miktarını seçip tıklamaya başlıyoruz. Benim gibi boş beleşçilerdenseniz haydi kazanalım  

Verdiğim link tahmin ederseniz referans linkimdir ve 10 kuruş kazanacağım bunuda belirteyim ayıp olmasın.

Ve güvenmeyen arkadaşlar Allah aşkına google'a LİKED WİN NEDİR yazın okuyun sadece ve de sonra saldırın programa.

Bol kazançlar.