Facebook'un Slingshot'ı indirmeye hazır!

CHIP Online
18-06-2014, 10:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Facebook'un merakla beklenen, bir görünüp bir kaybolan uygulaması sonunda hazır!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/fac ... ye-hazir_47799.html

Resimlerle: Dünya Kupası için en iyi 9 uygulama!

Facebook'un geçtiğimiz günlerde yayınlayıp, geri çektiği Slingshot (Türkçesi "sapan") uygulaması, bu kez gerçekten yayınlandı. Slingshot, arkadaşlarınıza kendi kendine yok olan fotoğraflar göndermenize izin veriyor, ancak bir fotoğrafı görüntüleyebilmek için önce sizin bir fotoğraf göndermeniz gerekiyor. Uygulama, bu şekilde Snapchat'ten farklılaşmaya çalışıyor.


Slingshot'ın ürün tasarımcısı Joey Flynn, "aslında Slingshot'ın tamamen farklı türde bir ürün olduğunu düşünüyoruz" diyor. Yeni bir fotoğraf alabilmek için sizin de bir fotoğraf göndermeniz gerektiğinden, Ruben'e göre uygulama "hem kendinizi ifade etmeye, hem de paylaşımda bulunduğunuz kişiye ondan bir şeyler duymak istediğinizi söylemeye" yarıyor.


Facebook, geçtiğimiz sene benzer işlevler sunan popüler uygulama Snapchat'i 3 milyar dolar karşılığında satın almaya çalışmıştı. Bakalım firmanın kendi evinde geliştirdiği Slingshot, Snapchat'e rakip olabilecek mi.


Google Play bağlantısı: Slingshot (Şu an Türkiye'de yüklenemiyor, alternatif olarak APK dosyasını buradan indirebilirsiniz)


iTunes bağlantısı: Slingshot


Web sitesi: http://www.sling.me/

Tüm Konu: Facebook'un Slingshot'ı indirmeye hazır!

Resimlerle: Dünya Kupası için en iyi 9 uygulama!

Kaynak: www.chip.com.tr