Facebook ve Twitter'ın sonu!

CHIP Online
19-10-2012, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Hayır, iki dev site kapanmıyor... Ama bu cihazı kullanıyorsanız, artık onları bulamayacaksınız!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/fac ... -in-sonu_36541.html

Resimlerle: Xbox 360 "slim"

Microsoft, Xbox 360 oyun konsolu için yayınladığı 2012 sonbahar dashboard güncellemesi ile, Twitter ve Facebook uygulamalarını Live üzerinden kaldırdı. Eski kullanıcıları etkilemeyecek olsa da yeni güncellemeyle birlikte bundan sonra Facebook ve Twitter uygalamaları Xbox 360'ın indirme listesinde yer almayacak.


Yazılım devi daha önce yeni dashboard güncellemesi ile Xbox 360'lara Internet Exlplorer'ı getireceğini duyurmuştu. Dolayısıyla bu iki siteye ulaşmak isteyenler, artık Internet Explorer'ı kullanacak.


Facebook ve Twitter uygulamalarının ilerki bir tarihte yeniden Xbox 360'larda yer alıp almayacağı sorusunu ise Microsoft şöyle yanıtladı: "Facebook ve Twitter uygulamalarını kaldırıyoruz. Xbox LIVE kullanıcıları bu sitelere Internet Explorer üzerinden ulaşabilecekler."


Microsoft'un aldığı bu karar, Xbox kullanıcılarını ne derece etkiler, orası biraz şüpheli. Zira iki uygulama da uzun zamandır güncellenmemiş haldeydi ve pek rağbet gördükleri de söylenemezdi. Zira son derece kullanışsız olmaları, sık sık şikayet konusu oluyordu. 

Tüm Konu: Facebook ve Twitter'ın sonu!

Resimlerle: Xbox 360 "slim"

Kaynak: www.chip.com.tr