Facebookta yeni bir proje (Ödüllü olacak)

deruni58
29-05-2014, 08:57   |  #1  
deruni58 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2014

Selamun aleykum arkadaşlar. Projenin ne olduğu, ne seyirde devam edeceği ve hatta geleceği için planlarımı anlatmak istiyorum.


Öncelikle projeyi tanıyalım:

Projenin amacı ve konsepti bir havuz oluşturmaktır. Öyle bir havuzki yüzbinlerce belki milyonlarca insana ulaşacak derecede bir havuz. Şimdi böyle bir beğeni ve aktiflik kapasitesine ulaşmayı hedefliyoruz ve bu hedefin altındaki amaç sadece sizlerin gönderilerini paylaşmak. Yani biz kendi adımıza bir paylaşımda bulunmayacagız. 

Mesela sizin bir video'nuz var. Ve bu video için emek harcamışsınız ve insanlar bunu izleseydı izleyebilseydi keşke diyorsunuz. Ancak siz kişisel facebook hesabınızdan yayınladıgınızda arkadaşlarınız bile zar zor goruyor video'yu. İşte tamda bu noktada projemiz devreye giriyor. Sayfamıza gönderiyorsunuz elinizdeki gönderinizi biz yayınlıyoruz isminizle ve herkese açık sayfa olarak kullanılıyor bir nevi. Bu sayede her üyenin söz hakkı oluyor ve her üye kendinden birşeyler katabiliyor. 

Projemizin genel devamlılıgındaki konseptinde degişme olmayacaktır ancak geleceğe dönük planlarımız olarak şunları soyleyebilirizki online eglence yarışmaları ile geniş çaplı begeni topladıgımızda ödüller dagıtımınada başlanacak. Bu ödüller tabiki hak eden kullanıcılara ve en çok beğenilen gönderilerin sahiplerine dagıtılacak(Bu beğeni yorumsal veya oylama ile olacak). Üye sayımızın artışıyla bu kampanyalarıda devreye sokacağız. İlk başta 5000+ üyeden sonra Aylık yarışmalar 50000+dan sonra haftalık 250K+ dan sonra ise ilgiye göre günlüge dönüşebilecek derecede uzun vaadeli bir projedir. 

Haydi durmayın desteklerinizi bekliyoruz. https://www.facebook.com/paylasiminionecikar?ref=hl Buyrun projemizin facebook sayfası. Eglencenin yeni adresi olabiliritesi yüksek