Farenize yeni numaralar öğretin...

CHIP Online
19-12-2009, 14:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Farenize birkaç numara öğretip PC'nizi daha hızlı kullanmak ister misiniz? İşte bu işin bedava yolu.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/fare ... -ogretin_17099.html

Resimlerle: Aralık ayının en popüler araçları

Eğer sıklıkla aynı anda birden fazla program kullanmaya ihtiyaç duyuyorsanız ve bu programların özel işlemlerini daha hızlı gerçekleştirmek için kısa yollar kullanıyorsanız artık bunun için bir alternatifiniz var. Dilerseniz StrokeIt adlı ücretsiz bir program ile klavyenin kısa yolları yerine farenizin kısa yollarını da deneyebilirsiniz.

StrokeIt'i çalıştırdığınızda sizin için önceden tanımlanmış 80 kadar fare hareketi ve bu hareketlerle ilişkilendirilmiş kısa yollar olduğunu göreceksiniz. Neyse ki kendi kısa yollarınızı da ekleyerek bu listeyi çoğaltabilirsiniz.

Bunun için yapmanız gereken şey programın File menüsünden New Action'ı seçmek olacak. Bu sayede örneğin bir programı açmak için bir fare hareketi tanımlayabileceğiniz gibi o programda yeni bir sayfa açmak veya yeni bir doküman oluşturmak için de ayrı bir hareket tanımlayabilirsiniz.

Bu ve benzeri özellikleri sayesinde kullanıcıların işini kolaylaştırmayı hedefleyen StrokeIt'i denemek isterseniz programı ücretsiz olarak şu adresten indirebilirsiniz.


Tüm konu: Farenize yeni numaralar öğretin...

Resimlerle: Aralık ayının en popüler araçları

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: StrokeIt'i nasıl buldunuz?