Farklı bir sorun

FGFC820
09-06-2017, 10:24   |  #1  
FGFC820 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2017


Herkese iyi forumlar. Ben forumda yeniyim ve sizin bir sorunumla ilgili biraz başınızı ağrıtacağım :) 
Şimdi benim dizüstü bilgisayarımın özellikleri yerleştirdiğim resimdeki gibidir. bilgisayarımda şuan için iki sorun var.

1. Bilgisayarı yeni formatlamama rağmen aşırı donmalar oluyor. şöyle ki, mesela yandex tarayıcısına girdiğimde 3-4 sekme açtıktan sonra yandex donuyor küçültüyorum mesela ctrl+alt+del basıp kapatmak istiyorum oda donuyo biraz süre getikten sonra ekran geliyo o gelene kadar yandex açılıyor ve.s bunun gibi. Ben telefonlara sistem falan yazıyorum itunes açıldı diyelim onunla birlikte mesela yandex te açıksa yandex donduğu anda itunes de donuyor ve hiçbir işlem yapamıyorum ki, buda gelen müşterilerimin gitmesine sebeb oluyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba? ha birde win10 ilk formatda normal çalışıyo ama güncellemeleri yatıktn sonra tamamen aşırı donmalar gösteriyo.

2. ısınma sorunu. Bilgisayarı söktüm temizledim, fanını çıkardım termal macununu sürdüm felan ama oyuna girdiğim zaman el yakıcak kadar ısınıyor. Bilgisayar soğutucum olmasına rağmen erimek derecesine kadar geliyo siz düşünün. Acaba nedir bu sorun? bu arada daha derinden bakmak isteyenler için bilgisayarın modeli Toshiba L50-A-K1S normalde ramı 4gb olarak geliyor ben 12e yükselttim

vedatatesTr
15-04-2018, 13:05   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2018

1. Bilgisayara Yeni Format Attım Demiş sin

Windows U güncelle

Donanım Yazılımlarını  da Güncelle Önerdiğim  program: Drive boost

2.Bilgisayar Isınıyor Demiş sin 

Bios a gir

Oradan otomatik fan kapat fanlar en yüksek rpm de dönsün