Fatura Ödeme Noktası Süreklilik hakkında

Can46
03-01-2016, 13:24   |  #1  
Can46 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2015

Fatura Ödeme Noktası - Süreklilik hakkında

Fatura Ödeme Noktası olduğunuz zaman bu bayiliği 4-5 ay sonunda bırakmamanız gerekir. Müşterilerinizin sizlere güven sağlaması ve işletmenize alışması bu kadar kısa zamanda mümkün olmaz. Fatura Ödeme Noktası Bayiliği aldığınız zaman müştterileriniz ile şeffaf bir ilişki kurmanız , müşterilerinizin size alışması yıllar sürer.

Fatura Ödeme Noktası olduğunuz zaman neden 1 yıl dan önce bayiliklerin sonlandırıldığı ise bazen reklamsız bir şekilde fatura alım adetinin artış göstermesini düşünmektir. Dış cephenizde Fatura Ödeme Merkezi, Fatura Ödeme Noktası, Fatura Tahsilat Merkezi ve türevleri kelimeler, broşür dağıtım ve tanıtım çalışmaları vb. reklam ürünleri olmadığı takdirde 3-4 ay sonra artış sizi memnun etmeyecek ve sonunda gereksiz olduğunu düşünerek bırakıyorsunuz.

Farklı bir konuda bu sektörde Fatura Ödeme Merkezi için ayırdığınız bütçenizin olmaması yada çok az olmasıdır. Bu sektörde hizmet verecekseniz bunun için bütçe ayırmalısınız yoksa sonunda yoruluyorsunuz. az bütçe ile ya sık sık banka ile işletme arasında mekik dokumak zorunda kalıyorsunuz. Yada müşterilerinize yok demek zorunda kalıyorsunuz. Bu sürekliliğinizi müşterinin bakış açısında yok ediyor. Tercih sebebi olmaktan cıkıyorsunuz. Çünkü müşteriye Fatura Ödeme Merkezi olduğunuz andan itibaren yok dememek gerekiyor. Bankaya gittik 30 dakika sonra alıcaz, bakiye bitti sonra alıcaz cümleleri müşterinizi başka esnafa yönlendirir , çünkü o şahıs onu yatırmak için çıktı o an tahsilat yapılmazsa müşteri farklı arayışa girecektir ve siz onun aklında olumsuz olarak kalacaksınız.

Sürekliliğin sağlanabilmesinde işletmenizin güven vermesi de önemlidir. Bu her sektördede böyledir. çalışanlarının ve işletmenizin görselinin her müşteriyi olumlu olumsuz etkilediğine emin olun lütfen.

Fatura Ödeme Noktası olduğunu zaman şüphesiz Bayilik aldığınız Fatura Ödeme Kuruluşunun başarı ve başarısızlığınızda önemli etkisi vardır. Faturaların geç ödenmesi, ödenmemesi işletmecileri zor durumda bıraktığı için işletme yöneticileri bu sektörden çıkma kararı alabiliyor.

FÖY Fatura Ödeme Yeri olarak sizlere her anlamda destek vermeye çalışıyoruz. Sizi ve işletmenizi Kurumumuza katacakları sebebi ile ve müşteri memnuniyeti kapsamında değerlendirerek önemsiyoruz. Bir çok reklam desteği ve sürekli hizmetimiz ile bu sektörü sizlere gelir kapısı olarak sunuyoruz. Olumsuzluklar olmuyor dersek biz yalan söylemiş oluruz. Bizler size tğm olumsuzlukları aşacak ekibimiz olduğunu, bu sektörde 10 yılımızı boşuna geçirmediğimizi ve hep birlikte süreklilik yakalayarak hizmet verebileceğimizi belirtiyoruz.