Fetih Online

Eyjafjallajökull
12-03-2012, 12:27   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2012

Arkadaşlar kendi hazırladığım bir rehber 'dir. İsteyen istediği yerde kullanabilir. Online oyun arayan bazı arkadaşlar gördüm sitede o yüzden böyle bir rehber hazırlama gereği duydum umarım işinize yarar. Size önerim lütfen grafiklere önyargılı olarak yaklaşmayın en azından bir kere denedikten sonra yorumunuzu yapın

Oyun adı: Fetih Online
Resmi site: http://fetih.91.com/
Forumlar : http://bbs.fetih.91.com/

Fetih Online antik Çin arka planlı, 2.5-D, Ücretsiz online rpg oyunudur. Bu güzel ve gizem dolu dünyada, 6 Çeşit sınıfın birbirinden güçlü kahramanlarını kontrol eder, tehlikeli canavarları silip süpürür, riskli görevleri tamamlar ve hayatınızın tadını en çok çıkardığınız anları yaşarsınız! Oyun 2003 yılında Conquer Online adıyla oyunculara sunulmuş olup, halen dünyada 10 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya sahiptir. Fetih online Conquer online 'ın Türk oyuncularına ait olan resmi bir Türkçe sürümüdür. Oyunun büyük bir oyuncu tabanı ve basit oynama özelliği bulunmaktadır. Oyun hızlı mücadeleci ve akıcı olup sayısız eğlenceli PvP seçeneği sunuyor. Bunun yanı sıra, oyun çok miktarda kendine has, başka oyunlarda göremeyeceğiniz değişik özellik taşımaktadır.
Bu kendine has özelliklerin başında elbette daha önce deneyimlemediğiniz bir grafik motoru yer almaktadır. Çoğu oyuncunun gördüğünde ilk başta ön yargıyla yaklaştığı bu oyunu, dahil olduktan sonra çok beğenmesi kaçınılmazdır.
Oyunda hem yürüyebilir hemde zıplayabilirsiniz. Aynı zamanda yine diğer oyunlarda görmediğiniz sınıfları da bu oyunda görebilirsiniz. Keşiş,ninja,truvan ve diğer sınıflar size benzersiz bir oyun deneyimi yaşatmaya hazırlar. Ayrıca oyunda daha önce görmediğiniz pvp ve pve seçenekleri mevcut. Her gün çeşitli etkinliklere katılabilirsiniz.


Özellikler

  • 6 Benzersiz Sınıf
  • Oynanış ve Level Atlama Sistemi
  • özelleştirme ve Ekipman Sistemi
  • Binek Sistemi
  • İntibah Sistemi

6 Benzersiz Sınıf

Oyunda 6 Çeşit sınıf bulunmaktadır.

[/url]

Üstte gördüğünüz gibi bu sınıflar Keşiş,Ninja,Okçu,Taoist,Truvan ve Savaşçı olmak Üzere 6 sınıf şeklindedir.
 Örnek olarak keşiş sınıfından bir pvp tanıtım videosu

[url=http://www.youtube.com/watch?v=80KBLMCkq8M]http://www.youtube.com/watch?v=80KBLMCkq8M


Oynanış ve Seviye atlama sistemi

Dediğimiz gibi oyunun en belirgin özelliklerinden bir tanesi de zıplama sistemidir. Bu sistem sayesinde oldukça hızlı ve akıcı bir oyun oynarsınız. Rakipleriniz de sizin kadar hızlıdır. Okçuların uçma özelliği vardır 1 dakika boyunca havada kalabilirler ve yere indiklerinde havalanmaları 10 saniyelerini almaz. Her sınıfın kendine has özel yetenekleri vardır bu yetenekler yaklaşık 1.5 dakika da bir aktif olur. Bu özel yetenekler sayesinde level atlamakta oldukça kolaydır. Oyunda seviyenizi çok çabuk yükseltebilirsiniz.

Özelleştirme ve Ekipman sistemi


Oyundaki ekipmanlarınızı garantili bir şekilde yÜkseltebilirsiniz kırılma ve ya seviye düşme söz konusu değildir. Aynı zamanda ekipmanlarınızın seviyesini de yükseltebilirsiniz. Ekipmanlarınızda soket sistemi vardır. Soketli bir ekipmana özel yetenek cevherleri çakarak fazladan güç ekleyebilirsiniz. Altta 2 soketli bir item ve içinde çakılı cevherlerin verdiği ekstra özellikleri görebilirsiniz.
[/url]

Binek Sistemi

Oyunda kullanabileceğiniz ve bir yerden bir yere daha hızlı bir şekilde gidebilmeniz için binek sistemi mevcuttur. Atınızın '' + '' sayısı ne kadar fazlaysa üzerinde kalma ve hızı o kadar artar. Aynı zamanda bu binekler size kullanmadığınız halde ekstra güç verir o yüzden binekler değerlidir.
[url=http://www.ayhanlynx.com/wp-content/uploads/2012/03/horse.png]

Binek sistemi hakkında daha detaylı bilgi almak ve bineklerin diğer özellikleri öğrenmek için aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz
http://fetih.91.com/...t/steed.shtml#2

İntibah Sistemi

Fetih dünyasında intibah hayatın devamıdır. Seviye 120 olduğunda karakterin farklı sınıf ve farklı meslekte kendi isteğinizle yeniden doğabilir ve böylece mükemmelliğe ulaşmak için eğitimine devam edebilirsin! İntibah olan karakterler, daha fazla savaş gücü, daha fazla yetkisi, daha iyi yetenekleri ve daha çarpıcı görünümü ile, yeni karakterlerden çok daha güçlüdür. Farklı İntibah Bileşimi farklı savaş gücü yaratır.

Yeni başlayacak olan arkadaşlar için başlangıç rehberine alttaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://fetih.91.com/install/

Oyun hakkında daha fazla bilgi ve rehber için alttaki adresi inceleyebilirsiniz. 

http://fetih.91.com/guide/guides/gameplay.shtml

razorr
17-03-2012, 20:24   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
267 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2008

Türkiye versiyonu berbat ötesi gider mario oynarım daha iyi :)