Fiat Egea SW Oldukça İddialı Görünüyor

FreeCaptiv3
28-02-2016, 20:04   |  #1  
FreeCaptiv3 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
15 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2015


İtalyan otomobil üreticisi, Fiat Egea SW‘nin dijital ortamda hazırlanan fotoğraflarını internete sürdü. Model oldukça iddialı bir görünüme sahip.

Tam da beş kapılı hatchback versiyonunu beklerken, Fiat, Egea modelinin SW versiyonunu, salı günü gerçekleşecek olan Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtacağını duyurdu. Haberimizin devamındaki fotoğraflardan da görebileceğiniz üzere, yeni Fiat Egea SW oldukça iddialı olacak.

Bumerang şeklindeki stop farları hatchback ile ortak olan bu otomobilin, Egea Sedan modeli ile aralarında bir takım farklar bulunuyor. Fakat elimize geçen fotoğrafın dijital ortamda tasarlanmış olmasından dolayı, çok siz değerli takipçilerimizi çok da fazla heyecanlandırmak istemiyoruz. Fotoğrafta bulunmayan arka sileceğin otomobilin arka görüntüsünü bozmayacağına inanıyoruz. Fakat, otomobilin jantları, fotoğrafta göründüğü kadar büyük olmayabilir, ki olmayacaktır da.

Fiat Egea SW modelinin teknik ve performans özelliklerinin, Egea Hatchback modeli ile aynı olacağını düşünüyoruz. Bu da demek oluyor ki, yine bu modelde 1.4 ve 1.6 litrelik benzinli atmosferik motorlar kullanılacak. Dizel seçenekleri arasında ise 1.3 ve 1.6 litrelik Multijet II ikilisi görev alacak. Hangi motoru alırsanız alın, Fiat bu motorların yanında sizlere, 5 ileri manuel, 6 ileri manuel ve 6 ileri otomatik şanzıman seçenekleri sunuyor. Takipçilerimizin bir çoğunun, gerek ekonomi gerekse performans için 5 ileri manuel seçeneğini düşünmeyeceği fikrindeyim. Eğer siz bu otomobili alacak olsanız, hangi motor – şanzıman kombinasyonunu kullanırdınız? Cevaplarınızı yorum olarak bekliyorum.

Eğer Türkiye’de Wagon bir otomobil alıyorsanız, elbette ki bagaj hacmi sizin için önemlidir. Fiat Egea SW’nin bagaj hacminin 550 lt. dolaylarında olmasını bekliyoruz. Fakat unutmayın, bizler bu tahminleri, Fiat Egea Sedan modelinin kendi bagaj hacminden (520 lt) yola çıkarak yapabiliyoruz. Sizlerin de tahminlerini öğrenmek istiyorum.

Otomobil hakkında daha fazla detayı, otomobilin salı günü gerçekleşecek 86. Cenevre Otomobil Fuarı’nda boy göstermesinden sonra sizlerle paylaşacağım.

Kaynak: http://www.otomobilimbenim.com/o ... iali-gorunuyor.html