Fiber Dönüşümle Gerçek Fiber internet Mümkün!

fiberdonusum
15-02-2019, 19:29   |  #1  
fiberdonusum avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2019

Merhaba Arkadaşlar,

Bizler ülkemizin  fiber internet altyapısına yeni bir bakış açısı getirmeyi amaçlamaktayız.  Sizlere daha fazla  alternatif internet servis sağlayıcının ulaşmasını ve rekabetçi piyasa ve daha kaliteli internet altyapısını oluşturarak ekonomik ve sağlam fiber internetin yaygınlaşması temel hedefimizdir.

  Biz kimiz?

Uzun yıllar Turkcell  ve sektör  büyüklerinin bünyesinde   tecrübe edinmiş  mühendis kadromuzla  daha iyi internet alt yapısı için yeni bir start up  internet  alt yapı firmasıyız.

Hizmetlerimiz nelerdir ?

Öncelikle biz kesinlikle  internet servis sağlayıcısı değiliz. Yani bizler sizlere internet  tarifeleri satmıyoruz.

Biz sitenizin veya iş yerinizin  mülkiyetinizde  olan altyapıyı fiber optik kablolama ile ,Sitenizi tüm servis sağlayıcılar için cazip ,yatırım yapılabilir hale dönüşmesini sağlıyoruz. 


  • Seçenek
    Sitenizin tümünü fiber optik kablo sunarak hakim operetörler    Türkcell Superonline ve  Türk Telekomun siteniz ile santralleri arasında kablolama yapmasını  sağlayabiliriz.

Adımlar ücretsiz keşif – operatör (Turktelekom ve Turkcellsuperonline)  seçimi- operatör ile site yönetimi arasında protokol- fiber optik kablolama ve operatörün alt yapı kurulumu.

Tüm süreçlerde yanınızda olarak gerekli tüm bürokratik işlemleri  takip ediyoruz.

2. Seçenek

Yine sitenizin tümüne fiber optik  kablolama kadar yaparak ev  kadar fiber  sağlayarak Grid,TürkNet,Minelicom gibi internet servis sağlayıcıların  tarife pazarlığı yaparak ucuz ve kaliteli internet hizmeti alabilirsiniz.

Bizim sağlayacağımız alt yapı ile GPON(FTTH) teknolojisi  ile her eve 1000 Mbps hız  almak mümkün olacaktır. Gerçek fiber internet EVE KADAR fiber kablolama ile mümkündür.

Şimdilik  İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesine hizmet vermekteyiz.

Sizlerden alacağımız olumlu/olumsuz hertürlü bilgi şirketimiz için çok değerli olup geleceğimize ışık tutacağına inanıyoruz. Beklentilerinize ekonomik çözümler sunabileceğimiz düşünüyoruz

Hertürlü soru ve görüşleriniz için PM ve konu altına mesajla gönderirseniz çok seviniriz.

Son Düzenleme: excel_mustafa ~ 20 Şubat 2019 22:22 Neden: