FIFA 13'den yeni detaylar, kareler

CHIP Online
07-08-2012, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

EA'nın bu sene patlatacağı bombası FIFA 13'den yeni özellikler ve ekran görüntüleri... İçeride...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/fif ... -kareler_35186.html

Resimlerle: EA'nın FIFA 13'ünden yepyeni kareler

EA Sports, bir sonraki futbol simülasyonu FIFA 13'ten yeni detayları oyunseverlerle paylaştı. Buna göre FIFA 13'teki yeni özelliklerden bir tanesi de "ilk dokunuş denetimi" olacak.


"İlk dokunuş denetimi", topun hızından, yüksekliğinden ve oyuncunun gücünden etkilenecek; böyleylikle topun ayağınızda mı kalacağı yoksa rakibinize mi gideceği belirlenecek. FIFA 13'de top sürmede ve serbest vuruşlarda da çeşitli geliştirmeler yapılmış. Örneğin serbest vuruşlarda topun başına 3 kişi geçebiliyor ve defans yapan takımı şaşırtabiliyor. Barajı kuran takım, barajda kaç kişi olacağını ve barajın toptan ne kadar uzakta kurulacağını seçebiliyor.


Bu değişikliklerin dışında FIFA 13'de çeşitli grafiksel ayarlamalarda var. Bu sayede oyuncular daha gerçekçi görünüyor ve çarpışmalar daha gerçekçi bir şekilde yansıtılıyor. Kinect'e sahip olanlar ise Microsoft'tan özel muamele görüyorlar: Kinect ile oyunu hiç durdurmadan sesli komutlarla taktiksel ve stratejik değişiklikler yapmanız mümkün oluyor.


&lt;span style="text-decoration: underline;">PES 2013'ün demosu</span> birkaç hafta önce indirilmeye sunulmuş olsa da FIFA hayranları oyunun demosunu beklemeye devam ediyorlar. EA, demonun yayınlanacağı hakkında bir açıklama yapmıyor, ancak geçen seneki demonun eylül ortalarında yayınladığını düşünürsek bu bizler için bir ipucu olabilir.


&lt;span style="text-decoration: underline;">EA'nın son futbol harikası FIFA 2013'den yüksek çözünürlüklü en muhteşem kareler, galerimizde!</span>

Tüm Konu: FIFA 13'den yeni detaylar, kareler

Resimlerle: EA'nın FIFA 13'ünden yepyeni kareler

Kaynak: www.chip.com.tr