FIFA 14 hangi yeniliklerle gelecek?

CHIP Online
18-04-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Merakla beklenen FIFA 14'teki heyecan verici yenilikler, ekran görüntüleri ve fazlası ortaya çıktı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/fif ... -gelecek_39854.html

Resimlerle: FIFA 14'ten yüksek çözünürlüklü ekran görüntüleri!

Electronic Arts Inc. bugün dünyanın en iyi spor oyununda yaptığı değişiklikleri duyurdu; oyuncular bu yenilikler sayesinde PlayStation 3 bilgisayar eğlence sistemi, Xbox 360 video oyun ve eğlence sistemi ve PC'de EA SPORTS FIFA 14 oynarken birbirinden müthiş goller atmanın verdiği hazzı yaşayacaklar.


Serinin ödüllü oynanışı üzerinde yapılan yenilikler FIFA 14'ün eksiksiz bir maç günü deneyimi yaşatmasını sağlayacak ve oyuncuların orta sahada oyun kurup maçın temposunu belirlemelerine ve birbirinden etkileyici gol fırsatları yakalamalarına ilham kaynağı olacak. Ölçülü biçimde geliştirilen hücumlar ve inanılmaz son vuruşlar ile birbirinden muhteşem maçlar oynayacaksınız. FIFA 14'teki Pure Shot ismindeki yeni özellik ve yeni top fiziği sistemi şutların yapısını değiştirecek, her bir şutun gerçek hissettirmesini ve oyuncuların o kusursuz vuruşu yaptıklarında büyük bir coşku hissetmelerini sağlayacak.


"FIFA 14 orta sahada kurulan oyunlar, maç boyunca yükselen tansiyon ve yakalanan ve değerlendirilen gol fırsatlarıyla, unutulmaz futbol maçlarında yaşanan anları tecrübe etmenizi sağlayacak," diyor FIFA 14 Baş Yapımcısı David Rutter. "FIFA 14'te yakalanan fırsatlar tatmin edici, goller ise birbirinden etkileyici olacak."


FIFA 14'ten yüksek çözünürlüklü kareler için galerimizde tıklayın!


Pure Shot ile desteklenen son vuruşlar sayesinde oyuncular adımlarını kontrol edebilecek ve ağları bulmak için en iyi pozisyonu yakalamak üzere kaleye yaklaşma açılarını ayarlayabilecekler. İyi vurulan toplar daha heyecan verici ve tatminkar biçimde hareket edecek. Yeni şut türleri arasında saf şutlara ek olarak dengesiz şutlar ve acele şutlar da bulunacak. Real Ball Physics özelliği topun hareket yolunu belirleyecek, oyuncuların aynı gerçek futbolcular gibi topa uzaktan sert biçimde vurmalarını, isabetli alçak şutlar çekmelerini, topun dibine girerek falsolu vurabilmelerini sağlayacak.


Tüm Konu: FIFA 14 hangi yeniliklerle gelecek?

Resimlerle: FIFA 14'ten yüksek çözünürlüklü ekran görüntüleri!

Kaynak: www.chip.com.tr

ismailctn
18-04-2013, 12:47   |  #2  
ismailctn avatarı
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
29 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2013

umarım pes 2013 gibi playstation da etkili olur pes serisinde vasat grafikleri çizmeye devam etmez inşlh