FIFA World beta Türkiye'de

CHIP Online
12-03-2014, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

EA, yeni oyunu FIFA World'ün beta sürümünü Türkiye'de kullanıma sundu!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/fif ... rkiye-de_45918.html

Electronic Arts, ücretsiz ve indirilebilir yeni bilgisayar oyunu olan EA SPORTS FIFA World açık beta sürümünü bugün itibariyle Türkiye'de yayına aldığını duyurdu. EA SPORTS FIFA World, ödüllü konsol oyunu EA SPORTS FIFA, FIFA Ultimate Team ve Sezonlar gibi özellikleri öne çıkararak FIFA serisi ile eşzamanlı olarak eğlenceli, özgün ve sürükleyici bir futbol deneyimi sunuyor. Oyuncular, içerisinde Galatasaray'ın da yer aldığı ve resmi olarak lisanslı 31 ayrı ligden 600'ün üzerindeki kulüp arasından kendi favori oyuncularını ve kulüplerini seçebiliyorlar.
    
Brezilya, Rusya ve Avusturalya'daki başarılı Açık Beta sürümleri sonrasında EA SPORTS FIFA World kullanıcıların geri dönüşleri doğrultusunda geliştirilen yeni özellikleri oyuna eklendi. Bu özelliklerin en başında Tek Kişilik Turnuvalar, Maç Davetleri ve kullanıcıların oyun içi içerikleri FIFA World oynayan arkadaşları ile paylaşabildikleri Sosyal Merkez yer alıyor. Türkiye'deki oyun severler EA SPORTS FIFA World içinde kendi kulüplerini oluşturmaya buradan kayıt olarak başlayabilirler. Ayrıca Türkçe olarak hazırlanan FIFA World Beta Tanıtım Videosunu buradan izleyebilirler.

EA SPORTS FIFA World yapımcısı Alex Grimbley yaptığı açıklamada "EA SPORTS FIFA World kolay bir şekilde geliştirilmesi ve bütün oyun severlerin de rahatlıkla oynaması için tasarlandı ve tüm kullanıcılarımızın bugüne kadar bize vermiş oldukları geri dönüşlerden ve tepkilerden ilerisi için cesaret aldık." dedi ve "Fanlarımızdan gelen geri dönüşleri dinlemeye aynı şekilde devam edeceğiz, nasıl bugün bizim için çok önemli olan Türkiye pazarına açık beta sürümü ile giriyorsak aynı şekilde FIFA World'ü diğer pazarlar için de geliştirmeyi sürdüreceğiz" sözlerine ekledi.

EA SPORTS FIFA World oyunu, EA Kanada'da yer alan ödüllü FIFA geliştirme ekibi tarafından hazırlanmıştır. EA SPORTS FIFA World, internet bağlantısı bulunan ve ortalama özellikteki masaüstü veya dizüstü bilgisayar sahibi Türkiye'deki oyun severler tarafından ücretsiz olarak oynanabilir.

Tüm Konu: FIFA World beta Türkiye'de

Kaynak: www.chip.com.tr