Filmlerde ve Videolarda Görüntü sorunu !

poseidon12
14-05-2011, 21:16   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2011

 

Merhaba arkadaşlar.

PC ye kayıtlı olan filmleri ve videoları gom player,vlc player ,bs player vb. programlarla açıyorum.fakat açılan görüntüde ilk 1. saniyedeki görüntü geliyor ve orada donuyor ama ses devam ediyor.ayrıca gom player ve vlc player penceresini hareket ettirdiğimde görüntü oynuyor ama sabit bıraktığımda görüntü donuk kalıyor ve ses yine devam ediyor.sizce bu problem neden kaynaklanır?çözümü nedir? yardımcı olursanız sevinirim.

ekran kartı
14-05-2011, 21:44   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,414 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2011

K Lite Media Codec Pack'i yüklemeyi deneyin.

Ya da bu sorunun olmadığı tarihe sistem geri yükleme yapın.

poseidon12
14-05-2011, 22:04   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2011

hocam zaten dün format atmıştım K lite media codec te zaten yüklü.ekran kartı driverını sildim tekrar yükledim.sonuç aynı.ama k -lite media codec yüklerken media player classic i yükledi şu an o sorunsuz çalışıyor ama media player gom ve vlc de aynı sorun devam ediyor.bunlarında güncel sürümü yüklü.

poseidon12
17-05-2011, 00:10   |  #4  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2011

yardım edecek kimse yok mu?

Rashnu
17-05-2011, 02:16   |  #5  
Rashnu avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
347 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2008

sen hangi programı kurarsan kur o problem yine devam eder! 10 tane codek programı da kursan farketmez ilk önce kullanacağın programa kara ver sonra diğerlerini sil. hatta hepsini sil. üstüne kullanacağın codeki kur. Mesela k-lite. ayrıca kurarken aşamaları da bi zahmet oku. Sonra göreceksin hem media player klasik, hem media player windowsunkunde problemsiz çalışacak.

poseidon12
21-05-2011, 13:19   |  #6  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2011

dediğiniz gibi yaptım yine olmadı.ama ekran kartını kaldırdım filmler normal çalışmaya başladı ancak ekran kartını tekrar kurunca yine donma yapıyor?ekran kartım atı x1650 pro 512mb agp8x. en son driverını indirdim kurdum hala aynı sorun devam ediyor.