Firefox 8'ü şahlandıracak 5 eklenti!

CHIP Online
25-11-2011, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Firefox 8 beklediğiniz kadar iyi değil mi? Öyleyse bu 5 eklenti ile onu kusursuz bir tarayıcı yapın!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/fire ... -eklenti_30495.html


Resimlerle: En iyi 30 Firefox 6 eklentisi!

Birkaç sene önce bizi IE tekelinden kurtaran Firefox, bugünlerde Google'ın web tarayıcısı Chrome karşısında hızla kan kaybediyor. Firefox bizce oldukça iyi bir tarayıcı ancak bu düşüşten yola çıkarak söylüyoruz: Eğer son zamanlarda Firefox'u bırakmayı düşündüyseniz veya bıraktıysanız, belki de bu eklentilerle beraber ona bir şans daha vermelisiniz.

Mar Mod

Mar Mod, Firefox üzerinde birçok ince ayar yapıyor. Eklentiyi yükledikten sonra, turuncu Firefox düğmesi yukarıda gördüğünüz gibi küçük bir düğmeye dönüşüyor ve menüye yeniden başlatma seçeneği ekleniyor. Menüye yeni eklenen eklentiler menüsü ise farklı eklentilere hızla erişmenize izin veriyor.

Eklentinin diğer bir faydalı özelliği ise, seçtiğiniz metni çevrimiçi olarak hızla tercüme edebilmesi. Bu sayede bütün sayfayı çevirmenize gerek kalmıyor.

Mar Mod, işlev menülerini özelleştirmekten, simgeleri ve favicon'ları değiştirmeye ve yedeklemeye çok daha fazlasını yapabiliyor.

Tüm konu: Firefox 8'ü şahlandıracak 5 eklenti!

İzleyin: Mozilla, oturum açmayı yeniliyor!

Resimlerle: En iyi 30 Firefox 6 eklentisi!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Firefox'u tercih etmenizin en önemli nedeni hangisi?

zafer20
25-11-2011, 16:04   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
24 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2011

firefoxu tercih etmemin en önemli nedeni, çok faydalı eklentiler sayesinde bu tarayıcımı her kılığa sokabilmemdir. bu eklentiler sayesinde firefox benim için ideal bir tarayıcıdır. firefoxta bulduğum özellikleri google chrome'da bulamıyorum.