firefox güncellemesinden sonr gmail sorunu

enginbeyy
25-06-2020, 19:55   |  #1  
enginbeyy avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2020

<p>bugün itibariyle firefox güncellemesi yapıldığından beri firefox üzerinden gmail açamıyorum. zaten önceden kayıtlı ne kadar yerimi ve kısayolum varsa tamamını silmiş. bende ta 6 ay kadar önce yedeklediğim klasörlerden birazını kurtardım. <br data-mce-bogus="1"></p><p>ancak ne yaparsam yapayım an itibariyle gmail açamıyorum. google hesaplarıma giremiyorum. normal yolla önce kullanıcı adı sonra şifre gireyim dedim. şifre sayfasına geçirmiyor. ileri butonuna bastığım halde şifre sayfasına geçmiyor. sinir oldum. çözüm aradım durdum yok. buraya yazmak geldi aklıma. <br data-mce-bogus="1"></p><p>(not: çerezleri sildim.. firefox sildim yükledim. bu şekilde farklı yollarda da denemelerim oldu. cepten maillere girebildiğimi de söylemem gerek)<br data-mce-bogus="1"></p>

orhantatar
25-06-2020, 20:07   |  #2  
orhantatar avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 58
902 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2008

Gmail hesabınızı Outlook programına ekleyerek kullanabilirsiniz.İkinci bir seçenek de Thunderbird adında posta istemcisi programı kurup kullanabilirsiniz. Tarayıcıdan posta okumaktan daha güvenli olur.

enginbeyy
26-06-2020, 14:21   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2020

<p>thunderbird kurdum ama hiç hazzetmedim an itibariyle. işin aslı aynı tadı vermiyor. sorunumu çözebilemk adına fikri olan yokmu lütfen. idareten thunderbird kullanmak zorunda olsamda çözüm arıyorum<br data-mce-bogus="1"></p>

enginbeyy
28-06-2020, 19:34   |  #4  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2020

merhaba arkadaşlar. firefoxta google-gmail hesapları açılmaması sorunum vardı güncellemeden sonra. neyse bir şekilde düzelttim.


ŞİMDİ YENİ BİR SORUN DÜNYAYA GELDİ NURTOPU GİBİ.


firefoxtaki eski yerimleri ve şifrelerim kaybolmuştu. yerimlerini uğraşa uğraşa bulup getirdim. ama şifrelerim yok. chromedan çekmeye çalıştım almıyor. önceden user içinde appdata içindeki mozilla klasörünü kopyalamıştım. hep ordan kurtarırdım. bu sefer o kopyaladığım mozilla klasörüde geri getirmedi. tüm şifrelerim chrome ve operada var. ben onları kullanılabilir bulmadığımdan firefoxta ısrarcıyım. chrome ve operada şifreleri dışa aktardım ama .csv dosyası şeklinde. ve ne yazıkki bu dosyayı firefoz içeri aktarmıyor. ne yapabilirim. nasıl yapabilirim. mümkünse eklenti tavsiyesiz bir çözüm arıyorum. teşekkürler.