Firmalara Özel Yazılım

Cats Bilişim Tekno
18-08-2016, 15:21   |  #1  
Cats Bilişim Tekno avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2016

Cats Bilişim genç ve dinamik kadrosuyla kamu ve özel kuruluşlarına çözüm ortaklığı ile hizmete adamış, modern teknolojileri takip ederek, iş ve hizmet üretmelerinde yaşamsal öneme sahip olan kurumsal bilgisayar yazılımlarını, modern donanım ve iletişim teknolojileriyle bütünleştirerek geliştirir ve sunar. Daha çağdaş bir gelecek için gelişime her zaman açık yazılım firmasıdır.

Cats Bilişim prensipleri ve inandığı değerler ile Ülke menfaatleri doğrultusunda hizmet etmekten genç kadronun vermiş olduğu dinamizm ve enerjiyi bu doğrultuda kullanmaya önem vermiştir.

Değerlerimiz; dürüstlük, inovasyon, girişimcilik, insan ilişkileri odaklı olup yazılım programlarımızı, kullanıcıların daha rahat ve kolay kullanmaları için ekstra çaba göstererek farkını yansıtmaya çalışır.

Cats Bilişim, müşterilerini kazanç temin ettiği yerler olarak değil, ürünlerini birlikte geliştirip, sorunları ortak çalışma ve dayanışmayla birlikte çözdüğü iş ortakları olarak görmektedir. Bu sorumluluğun farkında olarak daha çok çalışan ve işini doğru yaparak memnuniyeti arttırmak için çabalayan bir teknoloji firmasıdır.

Bizi Takip Edin ; www.catsbilisim.net / facebook.com/CatsBilgiTeknolojileri     twitter.com/CatsBilisim