Flappy Bird, karton kutuya girdi!

CHIP Online
23-02-2014, 15:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Ortalığı ayağa kaldıran oyun Flappy Bird'ü kutuya soktular; bakın ortaya ne çıktı...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/fla ... ya-girdi_45524.html

Resimlerle: 2013'ün en iyi 23 sosyal oyunu!

Mario'yu andıran grafikleriyle milyonları kendine bağımlı yapan Flappy Bird, uygulama mağazalarından kaldırılmış olsa da, artık hayatını başka bir şekilde devam ettiriyor. Fawn Qui'nin Flappy Bird'ünün, diğer Flappy Bird kopyaları gibi mağazalardan kaldırılma olasılığı yok, çünkü oyun gerçek hayatta oynanıyor.


Qui'nin Flappy Bird'ü, bir karton kutunun içine yerleştirilmiş düzenek sayesinde çalışıyor. Arka plan, iki rulo yardımıyla hareket ettiriliyor, kuşu da iki düğmeli uzaktan kumandanız yoluyla yukarı ve aşağı taşıyabiliyorsunuz. Amacınız ise orijinal oyundakiyle aynı; kuşu bacaların arasından geçirmek. Başarısız olduğunda kutunun kapağı kapanıyor.


Qiu, Flappy Bird'ü karton kutuya getirirken benzer projelerden ilham aldığını söylüyor. Qiu'ya göre fiziksel Flappy Bird, insanların ilgisini çekiyor. Çünkü karton kutuda oynadığınız oyun, sadece sizinle cebiniz arasında olmaktan çıkıyor, etrafınızdaki insanların da merakını uyandırıyor, böylece "kazanmanız ve kaybetmeniz daha dramatik bir hal alıyor." Qui'ye göre fiziksel Flappy Bird'ün bir başka iyi yönü, size reklam göstermemesi.


Qui, orijinal Flappy Bird'ün hayranı olduğunu, ancak onda henüz ustalaşamadığını, en yüksek puanının "5" olduğunu söylüyor.

Tüm Konu: Flappy Bird, karton kutuya girdi!

Resimlerle: 2013'ün en iyi 23 sosyal oyunu!

Kaynak: www.chip.com.tr