Flappy Bird yeniden sahne alıyor!

CHIP Online
15-05-2014, 18:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

48 saatte efsane olan ve ardından ortadan kaybolan Flappy Bird geri dönüyor! Ama bir farkla...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/fla ... e-aliyor_47153.html

Resimlerle: 2013'ün en iyi Android oyunları

GÜNCELLEME: Sürpriz bir gelişmeyle Flappy Bird, New Season adıyla, Apple App Store'da yayınlanmaya başlandı. Kısa süre içinde Android Google Play'e de gelmesi bekleniyor...


Bir dönem hemen her gün haberi çıkan Flappy Bird efsanesi, yine sahneye adım atmayı başardı. Hatırlayacağınız üzere Şubat ayında piyasaya çıkan oyun, 48 saatlik süreyi dolduramadan, yapımcısı tarafından Google Play ve iOS App Store üzerinden çekilmiş ve kısa sürede fenomen halini almıştı.


Geçen zaman içerisinde birçok kopyası ile karşılaştığımız oyunun, yeniden karşımıza çıkacağı dedikodusu uzun zamandır dilden dile dolaşmaktaydı ki sonunda oyunun yapımcısı Dong Nguyen yeni Flappy Bird hakkında aldığı kararları bizlerle paylaştı. Kullanıcılarda büyük ölçüde bağımlılık yarattığını iddia ederek oyununu piyasadan çeken Nguyen, Şubat ayı boyunca oyunu yeniden kullanıma sunacağını o ya da bu şekilde belirtmişti.


Kendisi tarafından açıklanan yeni tarihse Ağustos ayı. CNBC'den Kelly Evans'ın Nguyen ile yaptığı röportaj sonucu ortaya çıkan bilgilere göre, Ağustos ayında karşımızda olması beklenen yapım aynı zamanda multiplayer içeriğini de beraberinde getirecek.

Tüm Konu: Flappy Bird yeniden sahne alıyor!

Resimlerle: 2013'ün en iyi Android oyunları

Kaynak: www.chip.com.tr