Flash player sorunlarım?

Tolstoy
13-03-2009, 11:44   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
381 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2008

Arkadaşlar sorunlarım nedeniyle bugün Adobe flash player 10.22.87 sürümünü indirdim.Bilgisayarımda flash player haricinde;Flash player plugin ve Adobe reader 8 programları da gözüküyor.Bu üç yazdığım program da aynı hizmeti mi görüyorlar acaba?Yani flash player plugin ve adobe reader 8 programlarını silebilirmiyim? Bu işlerden iyi anlayan bir arkadaşım cevap verebilir mi acaba?

serseri_15_35
14-03-2009, 21:35   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
113 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2007

Adobe Flash Player Plug-In i silebilirsiniz.Sanırım eski versiyon.Yazımın sonunda vereceğim linkten en son sürümünü indirin.Açıklamalarına gelirsek;

Adobe Flash Player:Bilgisayarınızda bulunan ".SWF" uzantılı flash dosyalarını oynatır.

Adobe Flash Player Plug-In(ActiveX):Web sitelerindeki flash tabanlı uygulamaları görüntülemek için olmazsa olmaz yazılımdır.Mutlaka kurmalısınız.Adobe un sitesinden en son sürümü indiriniz.

Adobe Reader:Bu program da olmazsa olmaz yazılımlardan birisidir.Bilgisarınızda ve Web sitelerindeki ".PDF" uzantılı metin belgelerini görüntülemeye yarar.PDF formatının ofis belgelerinden sonraki en kullalışlı format olduğunu göz önünde bulundurursak silmemeniz greken bir program olduğunu anlarsınız.

Sygılarımla..

Tolstoy
15-03-2009, 18:05   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
381 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2008

Anladığım kadarıyla Flash Player ile Flash Player Plugin aynı program olup farklı versiyonlar.Yani Plugin olanı rahatlıkla silebiliyorum değil mi?Verdiğiniz linkteki son versiyonu zaten mesajımdan anlaşılacağı üzere yüklemiştim.
Opera,İE Explorer ve Firefox tarayıcılarını zaman zaman kullanıyorum.Üçünde de her akşam  tarayıcı bir sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor diyor ve kapanıyor.Revo uninstaller ile Flash Player eski sürümü silip sizin de önermiş olduğunuz son sürümü yüklememe rağmen problem gitmedi.net ve msn de bir sorun da yok acaba bu konuya siz ve diğer arkadaşlar ne cevap verebilirsiniz.Saygılar,selamlar