Flyer: HTC'nin son bombası testte!

CHIP Online
03-06-2011, 00:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Tablet PC savaşının en yeni savaşçısını, HTC'nin Flyer'ını test ettik: Bakalım Flyer ne kadar iyi?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/flye ... i-testte_27193.html

Resimlerle: Flyer: HTC'nin son bombası testte!

HTC Flyer ile ilgili resimlere galeri sayfamızdan ulaşabilirsiniz...

HTC akıllı telefonlardaki başarısını tablette de tekrarlamak istiyor ve bunun için HTC Flyer'ı piyasaya sürerek işe başladı. Birçok noktada diğer tabletlerden farklı olduğunu gösteriyor Flyer... Yeni çıkan 10 inç'lik tabletlerde bulunan Android 3.0'ı kullanmaktansa, HTC 2.3.3 sürümünü kullanmış.

Tableti ilk açtığımızda gördüğümüz HTC'nin HTC Sense ara yüzünü tabletinde de kullandığı. Bu ara yüz güzel görünümüyle çekici ve Android ile birlikte gayet akıcı bir şekilde çalışıyor. Örneğin tableti 90 derece döndürdüğünüzde ekran da aynı hızla 90 derece dönüyor.

Flyer tek çekirdekli işlemciye sahip olmasına rağmen 1.5 GHz saat hızı ile yüksek performans verebiliyor. Gözlemlerimize göre Dual Core işlemciye sahip Motorola Xoom pratikte bu kadar hızlı değildi. Sadece uygulamalar arasında dolaşırken biraz takılma oluyor.

Kalem! Sadece notlar için!
Kapasitif dokunmatik ekranla birlikte Flyer aynı zamanda bir de kalemle geliyor. Bu kalemin ve HTC Scribe adındaki programın yardımı ile notlar alabilir, resimler çizebilirsiniz. Notlarınızı Evernote ile eş zamanlayabilirsiniz. Tüm bunlara rağmen Flyer'ı kalemle kontrol edemiyorsunuz, kalem sadece notlar için çalışıyor. Kalem için ayrıca bir yer bulunmuyor, kalemi ayrıca taşımanız gerekiyor.


Tüm konu: Flyer: HTC'nin son bombası testte!

Resimlerle: Flyer: HTC'nin son bombası testte!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce HTC Flyer'ın piyasadaki şansı ne?