Football Manager 2014 geliyor

CHIP Online
18-08-2013, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Football Manager 2014, pek çok yeni özellik ve sunacağı bir ilk ile, resmi olarak tanıtıldı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/foo ... -geliyor_42090.html

Resimlerle: Dünden bugüne futbol oyunları

Sports Interactive, Football Manager 2014'ün duyurusunu resmi olarak yaptı.


En "hardcore" menajerlik oyunlarından biri olan FM, yeni sürümünde binin üzerinde yenilik ile geri dönecek. Modlar ve özel içerikler için Steam Workshop entegrasyonu, bulut tabanlı oyun kaydetme seçeneği, geliştirilmiş üç boyutlu maç motoru gibi özellikler ise bunlardan sadece birkaç tanesi. Ayrıca, oyunun tarihinde bir ilk yaşanacak ve FM bu kez Linux platformunda da oynanabilecek. Geçtiğimiz sezonun Football Manager Classic modu da bir geri dönüş yapıyor ve "lite" sürümü daha az zaman tüketici olacak şekilde tasarlanmış durumda.


Sports Interactive'in stüdyo yöneticisi Miles Jacobson'ın konu hakkındaki cümleleri "Football Manager serisinin gelişimdeki değişmez amacımız, dünyanın neresinde olursanız olun, gerçek dünyadaki futbol menajerliğinin en gerçek ve sarmal simülasyonunu sunmaktır" şeklinde. "Artık, oyuncular nerede olurlarsa olsunlar, bir bilgisayara ulaşabildikleri sürece takımlarının başına geçebilirler ve var olan özelliklere getirilen büyük geliştirmelerin yanı sıra eklenen pek çok yeni özellik ile şimdiye kadar olan en iyi Football Manager tecrübesini yaşayabilirler."


Oyunun çıkış tarihi için henüz bir açıklama yapılmadı ancak Jacobson her gün 50 yeni özelliği Twitter hesabından açıklayacağını duyurdu. Buradan Jacobson'ın Twitter hesabını takip edebilirsiniz.

Tüm Konu: Football Manager 2014 geliyor

Resimlerle: Dünden bugüne futbol oyunları

Kaynak: www.chip.com.tr