Ford Fiesta ST200, 200 hp güç ile geliyor!

FreeCaptiv3
29-02-2016, 14:00   |  #1  
FreeCaptiv3 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
15 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2015


Yeni Ford Fiesta ST200, Cenevre Otomobil Fuarı öncesi görücüye çıktı. Ford’un tanıttığı bu otomobil, ülkemizde bayağı tutulacak gibi.

“Şimdiye kadar üretilmiş en güçlü Fiesta” sloganı ile üretilen model, 1.6 litre hacminde dört silindirli EcoBoost motora sahip. Bu motor, ihtiyaç duyulduğu anda 200 hp güç ve 213 lb-ft tork üretebiliyor. Kullanılan bu motor sayesinde 0’dan 100 km/s hıza sadece 6,7 saniyede çıkan otomobilin maksimum hızı 230 km/s olarak belirtilmiş.

Teknik bilgiler şöyle bir kenara dursun, otomobilin Fırtına Grisi gövde rengi, 17 inç mat siyah alaşım jantlarının arasından göz kırpan kırmızı renkli fren kaliperleri, otomobilin hırçın karakterini bir adım daha öteye götürmüş. İç mekanda ise Recaro marka sport koltuklar, aydınlatmalı kapı eşikleri, yine otomobilin gövde rengi ile uyumlu dikişler ve gümüş rengi kaplamalar oldukça göz doldurucu.

Ford Avrupa Ürün Geliştirme Genel Başkanı Joe Bakaj, “Yeni Fiesta ST, sahipleri ve bu otomobili eleştirenler tarafından sevilecek bir otomobil. ST200, özel sürücülerin kullandığı özel otomobilleri, yeni bir güç ve performans seviyesine taşıyor.” dedi. Ayrıca Bakaj, bu otomobilin, önümüzdeki yıllarda adeta bir klasiğe dönüşeceğinin de altını çizdi.

Ford Fiesta ST200, önümüzdeki Haziran ayı üretim bandına çıkacak ve çok kısa bir süre sonra, bayi ve galerilerdeki yerini alacak. Sizce bu otomobil, Türkiye pazarında yer edinebilir mi? Görüşlerinizi lütfen bizimle paylaşınız.

Kaynak: http://www.otomobilimbenim.com/o ... uc-ile-geliyor.html

yandexci
11-10-2016, 00:44   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
17 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2016

bu fordlarda birşey var :S
malum ilan sitesine bakıyorum hepsi şirket aracı ve hepsi kazalı :S
ne kadar fiesta + focus görüyorsam bir yerinde bir kırık dökük yada kaza izi var :S
geçen yıl 25 bin tl olan 2004 model focuslar şuanda 40 bin tl'ye çıkmış durumda :S
bu kadar tutulması çok satılması düşük viteslerde hızlı kalkışıyla çok seri bir araç olmasından sanırım :S