format atmayı bilmeyen bilgisayar mühendisi

samet61
21-12-2015, 09:41   |  #1  
samet61 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 25
243 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2015

bu bilgisayar muhendislerinden nasa'da, at&t'de, bell'de, ibm'de, intel'de, sun microsystems'da yuksek miktarlarda bulunmaktadir.

eger bilgisayar muhendislerinden ne yapmalarinin beklendigini, ve bilgisayar muhendislerinin ne yapmalari gerektigini bilmiyorsaniz, "format atmayi bilmeyen bilgisayar muhendisi" size "garip" gelecektir. ama bi de bilgisizliginizin ustune, bilmediginiz konularda ahkam kesmeyi marifet bellemi$seniz, bu muhendislerden "cacik olmaz" diyebilir, esasen kimden cacik olmayacagini aciga vurabilirsiniz.

cem_batum
21-12-2015, 09:41   |  #2  
cem_batum avatarı
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 7
42 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2015

nasil da unuttuk degil mi formatin sadece herhangi bir sorundan sonra akla geldigini. mühendis dedigin de tamircidir zaten, neden formata ihtiyaci olsun ama di mi? bu adam hiç sifirdan sistem kurmayacaktir nasil olsa. hemen sarilin "tamirde ota boka format adam mi olsun mühendis? ck ck ck" savunmasina evet. bu adam hep ayni sistemi 30 yil boyunca düzenleyip düzenleyip kullanacaktir evet. asla yeni makine bile görmeyecektir. "ota boka format adam mi olsun mühendis? ck ck ck". bu adam yeni bir seyler hiç denemeyecektir degil mi? asla denemez. mühendistir o, sorunlari çözdügü gibi yeni bir seyler kurmak ve insa etmek isinde de formata ihtiyaç duymaz. bu adam hiç yeni donanim satin almaz. satin alirsa da formata gerek yoktur, her sey formatla çözülmez degil mi? "ota boka format adam mi olsun mühendis? ck ck ck". mühendis dedigin ayni seyi düzeltsin düzeltsin kullansin kardesim, ihtiyaci yok formata, sorun degil. olmadi defrag yapar di mi? kutucuklari izler mühendis. "ota boka format adam mi olsun mühendis? ck ck ck".

sosyal duyargalik her zaman iyi bir sonuç ortaya koymuyor efendim. bir kisinin mesleginin basit bir unsurunu bilmemesi her zaman elestiri konusu olamaz belki evet. ancak bir kimse, bilmedigi bir sey için elestirilirken ona arka çikmak her zaman sosyal duyarlilik göstermek ya da iyi insan olmak degil ahmakliktir. savunalim hadi hep birlikte "format atmayi bile bilmeyen" mühendisleri. devam etsin bu ögretim sistemi bu sekilde. küçük kutucuklarla en güzel kumari oynayan, hocalarin notlarini en güzel ezberleyenler meslek sahibi olsunlar. format atmayi bilmese ne oluyormus ki?. hem "ota boka format adam mi olsun mühendis?